Προσοχή: Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε είναι παρωχημένο. Παρακαλούμε όπως συνδεθείτε με πιο σύγχρονα προγράμματα, όπως  Chrome, Firefox ή Microsoft Edge

Επιβραβεύουμε τους Ψηφιακούς μας Πελάτες

Ενημερώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό!

Για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις που αφορούν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας και δεν χάνετε καμία επικοινωνία με την Εταιρία μας, σας προσκαλούμε να επιβεβαιώσετε τα ψηφιακά στοιχεία επικοινωνίας σας. 

Επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία σας, μάς επιτρέπετε να βελτιώσουμε το επίπεδο της εξυπηρέτησης που σας προσφέρουμε ενώ ταυτόχρονα, παίρνετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Επιβεβαιώνοντας ή καταχωρώντας το email ή και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας μέσω της σελίδας Κέντρο Στοιχείων και Προτιμήσεων Επικοινωνίας συμμετέχετε σε μηνιαίες κληρώσεις με έπαθλο 10 δωροεπιταγές των 200€ από την αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος!

Μάθετε περισσότερα στους αναλυτικούς Όρους Συμμετοχής του Διαγωνισμού ή τις Χρήσιμες Ερωτήσεις & Απαντήσεις που ακολουθούν.

Η τελευταία κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου, 10:45!

Νικητές κλήρωσης

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
XHEBEKU HEKURAN
ΒΑΒΑΡΗΣ ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΥΝΙΟΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΑΝΝΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Αναπληρωματικοί

ΚΑΡΤΑΛΟΣ ΑΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΑΛΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΚΡΕΚΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΣΟΛΟΥΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 4 Νοεμβρίου!

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ψηφιακές υπηρεσίες που σχεδιάζουμε για εσάς.
 
Για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου σας και την εξέλιξη της αποζημίωσής σας.
Για να ορίσετε εσείς την επικοινωνία που επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε και να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς!
Χρήσιμες Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τον Διαγωνισμό

Καταχωρώντας ή επιβεβαιώνοντας τα ψηφιακά στοιχεία επικοινωνίας σας στην ηλεκτρονική σελίδα Κέντρο Στοιχείων & Προτιμήσεων Επικοινωνίας.

Επιπλέον, σε περίπτωση που έχουμε ήδη καταχωρημένο για εσάς ένα έγκυρο ψηφιακό στοιχείο επικοινωνίας, τότε θα λάβετε σε αυτό μία πρόσκληση (email / SMS) για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας και τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Μπορείτε να επιλέξετε όποιον από τους δύο τρόπους επιθυμείτε για να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας και να λάβετε μέρος στην κλήρωση. Είτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο που λάβατε μέσω Email ή SMS, είτε να μπαίνοντας απευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα:Κέντρο Στοιχείων & Προτιμήσεων Επικοινωνίας

Επιβεβαιώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας είτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο που λάβατε μέσω Email ή SMS, είτε μπαίνοντας στην σελίδα Κέντρο Στοιχείων Επικοινωνίας & Προτιμήσεων
Εξαρτάται από το πότε επικαιροποιήσατε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αν το κάνατε πριν ξεκινήσει η ενέργεια (28 Ιουλίου 2021), τότε θα πρέπει να το επαναλάβετε είτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο που λάβατε στην πρόσκληση (email / SMS) είτε μπαίνοντας στην σελίδα Κέντρο Στοιχείων & Προτιμήσεων Επικοινωνίας.
Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είτε μπαίνοντας στον σύνδεσμο που θα σας στείλουμε μέσω email ή SMS αν έχουμε καταχωρημένο έστω και ένα έγκυρο στοιχείο επικοινωνίας για εσάς (email ή αριθμό κινητού αντίστοιχα), είτε με την είσοδό σας στην ηλεκτρονική σελίδα Κέντρο Στοιχείων & Προτιμήσεων Επικοινωνίας.

Οι πελάτες, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα από την επιβεβαίωση/καταχώρηση των στοιχείων τους. Όσοι πελάτες έχουν δηλώσει στο παρελθόν ή δηλώσουν μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας ενδιαφέρον να ενημερώνονται για προϊόντα, υπηρεσίες, έρευνες και διαγωνισμούς της Εταιρίας, τότε θα λάβουν αυτόματα μέρος και στις επόμενες κληρώσεις του Διαγωνισμού χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβουν την επιβεβαίωση των στοιχείων τους.

Η επαναλαμβανόμενη επιβεβαίωση ή επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας δεν εξασφαλίζει περισσότερες από μία (1) συμμετοχές τον μήνα.

Δεν μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό εφόσον δεν είστε εσείς ο συμβαλλόμενος/λήπτης της ασφάλισης.
Οι νικητές θα κερδίσουν δωροεπιταγές για χρήση στο online αλλά και τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος.

Η μηνιαία κλήρωση θα διενεργείται μέσα στις πρώτες 10 εργάσιμες ημέρες του μήνα και θα αφορά τις επιβεβαιώσεις στοιχείων επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκαν τον αμέσως προηγούμενο μήνα. Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2021 και η τελευταία τον Ιανουάριο του 2022. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της κάθε επόμενης μηνιαίας κλήρωσης θα δημοσιεύονται στην παρούσα σελίδα 5 ημερολογιακές ημέρες πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης. Τα ονόματα των νικητών και των αναπληρωματικών θα ανακοινώνονται επίσης στη σελίδα αυτή. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιείται η ταυτοποίησή τους. Αν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή μέσω τηλεφώνου, θα του αποστέλλεται ενημερωτικό email προσκαλώντας τον να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικώς.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε ανατρέξτε στη σελίδα μας: Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων