Main navigation back

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα Κεντρικά μας Γραφεία βρίσκονται:

Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ΄ 
104 42 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 69 05 500
(καθημερινά 08:30 - 16:30 / Παρασκευή 15:30)

Τηλέφωνο: 210 69 99 999
(καθημερινά 08:30 - 16:30 | Παρασκευή 15:30)

Fax: 210 69 97 574

Φόρμα Επικοινωνίας

customercontact@allianz.gr

Συνεργάτες
Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς:

Δίκτυο Συνεργατών

  • Κεντρ. Γραφεία
  • Εξυπηρέτηση
  • Δίκτυο

Καριέρα στην Allianz Ελλάδος

Στην Allianz Ελλάδος έχουμε δημιουργήσει ένα ποιοτικό περιβάλλον εργασίας, με έμφαση στο πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης, για άτομα με υψηλούς επαγγελματικούς στόχους.

Σαν διεθνής όμιλος, με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως και πάνω από 140.000 εργαζόμενους σ' όλο τον κόσμο, αναζητάμε συνεχώς τον κατάλληλο άνθρωπο, για την κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή.

Διοικητικό προσωπικό

Προσφέρουμε άριστο εργασιακό περιβάλλον, ευκαιρίες για γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη στο δυναμικό ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό τομέα, εκπαίδευση, διεθνή εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση, σε συνδυασμό με το μέγεθος, την ασφάλεια και τις παροχές μιας μεγάλης επιχείρησης, διότι πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι η πολυτιμότερη επένδυσή μας.

  1. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο διεθνή Όμιλο...
  2. Εάν κατέχετε τα κατάλληλα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά προσόντα σ' έναν από τους παρακάτω τομείς: Οικονομικά, Επενδύσεις, Ανάληψη Κινδύνου, Πωλήσεις, Marketing, Μηχανοργάνωση, Νομική Επιστήμη, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ανάπτυξη Συστημάτων και Έργων, Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση...
  3. Εάν πραγματικά θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας...

τότε είναι ευκαιρία για σας να γνωρίσετε τον κόσμο της Allianz!

Στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων μας στο e-mail hr@allianz.gr

Γίνετε μέλος της ομάδας μας

Στείλτε σήμερα το βιογραφικό σας σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων μας:

hr@allianz.gr

Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Με την αποστολή του βιογραφικού σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας, να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη υφιστάμενων και μελλοντικών θέσεων εργασίας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Οι Εταιρίες της Allianz στην Ελλάδα  (Allianz Ελλάς Α.Α.Ε, Allianz ΑΕΔΑΚ και Allianz ΕΠΕ), θα διατηρήσουν το βιογραφικό σας στα αρχεία τους για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και θα αξιολογούν το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία των Εταιριών της Allianz στην Ελλάδα. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας ανανεωμένο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία μας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@allianz.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.allianz.com.gr/enimerosi-prostasia-prosopikon-dedomenon.html/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την διαδικασία αξιολόγησης, ενημερωθείτε για την «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υποψήφιων συνεργατών» της Allianz εδώ.

  Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Allianz - Καριέρα Ασφαλιστικού Συμβούλου

Με την αλλαγή του κοινωνικoοικονομικού περιβάλλοντος της χώρας, ο ρόλος που διαδραματίζει η ιδιωτική ασφάλιση στην ελληνική οικονομία και κοινωνία μεταμορφώνεται. Η ιδιωτική ασφάλιση αποκτά θεσμικό χαρακτήρα και συμμετέχει ενεργά στην κάλυψη των αναγκών του ελληνικού λαού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναβαθμίζεται σημαντικά ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου. Το επάγγελμα αυτό αποκτά πλέον ιδιαίτερη σημασία για τον Έλληνα καταναλωτή καθώς τον βοηθά και τον συμβουλεύει στην κάλυψη βασικών του αναγκών.