Main navigation back

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα Κεντρικά μας Γραφεία βρίσκονται:

Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ΄ 
104 42 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 69 05 500
(καθημερινά 08:30 - 16:30 / Παρασκευή 15:30)

Τηλέφωνο: 210 69 99 999
(καθημερινά 08:30 - 16:30 | Παρασκευή 15:30)

Fax: 210 69 97 574

Φόρμα Επικοινωνίας

customercontact@allianz.gr

Συνεργάτες
Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς:

Δίκτυο Συνεργατών

 • Κεντρ. Γραφεία
 • Εξυπηρέτηση
 • Δίκτυο

Τα Νέα μας

Δείτε τα τελευταία νέα της Allianz Ελλάδος και μάθετε περισσότερα για τη δραστηριότητά μας.

Σε περίπτωση που είστε δημοσιογράφος και θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

marketing@allianz.gr

  2019

Allianz - Allianz Ελλάδος

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τρίτο τρίμηνο και πρώτο εννιάμηνο του 2019.

Allianz - Η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εμπορική της λειτουργία

H Allianz Ελλάδος ασφαλίζει τα μέλη του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

Η Allianz Ελλάδος ανέλαβε την ασφάλιση των ενεργών μελών του ΤΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) που σήμερα ξεπερνούν τα 18.500, κατόπιν διενέργειας δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2019.

Allianz - Allianz Future Generations Award

Η Wise Greece κερδίζει το βραβείο «Allianz Future Generations»

Η ελληνική κοινωνική start-up, Wise Greece κέρδισε το φετινό βραβείο Allianz Future Generations, αξίας 40.000 ευρώ, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 8 φιναλίστ επιχειρήσεις απ’ όλο τον κόσμο. H Wise βοηθά άνεργους νέους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους και θα αξιοποιήσει το έπαθλο, δημιουργώντας το πρώτο αγρο-διατροφικό κέντρο εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Allianz - Sales Game Allianz

Νέα εμπειρία εκπαίδευσης με την εφαρμογή Sales Game της Allianz

Από τις αρχές Ιουνίου, η Allianz εφαρμόζει ένα νέο, καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης του Δυναμικού Πωλήσεών της. Η εταιρεία εκσυγχρονίζει περαιτέρω την εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών της προσθέτοντας στη γκάμα των ψηφιακών της εργαλείων εκπαίδευσης  μία πρωτοποριακή εφαρμογή.

Allianz - Νέο γραφείο πωλήσεων στην Κομοτηνή

H Allianz Ελλάδος βραβεύθηκε στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η Allianz Ελλάδος αναδείχθηκε ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για τη διετία 2018-2019, στο χώρο των ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Η διάκριση της εταιρείας είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό.

Allianz - Οικονομικά Αποτελέσματα Allianz Group

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Allianz - Νέο γραφείο πωλήσεων στην Κομοτηνή

Νέο Γραφείο Πωλήσεων Αποκλειστικής Συνεργασίας της Allianz στην Κομοτηνή

Την παρουσία της στη Θράκη ενισχύει η Allianz Ελλάδος με το νέο γραφείο πωλήσεων αποκλειστικής συνεργασίας στην Κομοτηνή. Η ίδρυση του γραφείου έγινε σε συνεργασία με την Contract A.E., μακροχρόνιο και στενό συνεργάτη της Allianz στην περιοχή.

Allianz - Οι συνεργάτες της Allianz για σαφάρι στην αφρικανική σαβάνα

Ταξίδι επιβράβευσης στη Νότια Αφρική για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Ένα μοναδικό ταξίδι επιβράβευσης στη Νότια Αφρική, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος που διακρίθηκαν για την παραγωγή τους το 2018, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η σκληρή δουλειά και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων ανταμείβεται επάξια. Με τη δέσμευση για την επίτευξη ακόμη υψηλότερων στόχων οι συνεργάτες της εταιρείας αποχαιρέτησαν τη Νότια Αφρική με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Allianz - Allianz Euro Monitor 2018: Η Ελλάδα ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην κατάταξη

Allianz Euro Monitor 2018: Η Ελλάδα ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην κατάταξη

Δέκα χρόνια μετά την έναρξη της μεγάλης χρηματοπιστωτικής κρίσης, η Ευρωζώνη δείχνει να είναι ξανά σε σχετικά καλή κατάσταση. Η ανεργία μειώθηκε σημαντικά, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών εμφανίζει ισχυρό πλεόνασμα ενώ, εξαιτίας της θετικής τάσης στα δημόσια οικονομικά, το 2018, για πρώτη φορά, όλες οι χώρες της Ευρωζώνης τήρησαν το κριτήριο του 3% του Μάαστριχτ, με το μέσο δημοσιονομικό έλλειμμα της Ευρωζώνης να διαμορφώνεται στο 0,6 % του ΑΕΠ.

Allianz - Αύξηση παραγωγής το 2018 και ανανεωμένη στρατηγική για το 2019

Αύξηση παραγωγής το 2018 και ανανεωμένη στρατηγική για το 2019

Στις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Allianz Ελλάδος για το νέο έτος αλλά και στα επιτεύγματα της χρονιάς που μας πέρασε, αναφέρθηκε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος  κ. Φιλίππα Μιχάλη, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την έναρξη της νέας χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια με καλεσμένους τους Συνεργάτες Πωλήσεων της εταιρείας από όλη την Ελλάδα.

Allianz - Η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εμπορική της λειτουργία

Ενίσχυση της Εμπορικής Διεύθυνσης στην Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος καλωσορίζει στην οικογένειά της τον κ. Διογένη Μπαχτιάρογλου ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθυντή Πωλήσεων μη Αποκλειστικού Δικτύου.

Allianz - #tolmisesimera

#Tolmisesimera: Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Allianz

H νέα διαφημιστική καμπάνια της Allianz έχει κεντρικό μήνυμα #Tolmisesimera. Η καμπάνια έχει ως στόχο να αναδείξει τον ουσιαστικό ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίζει η Allianz στη ζωή των πελατών της: να αποτελεί το στήριγμά τους, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και να τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

  2018

Allianz - Bravo sustainability awards allianz

Η Allianz Ελλάδος βραβεύτηκε στα Bravo Sustainability Awards 2018

H κοινωνική δράση της Allianz Ελλάδος, επιβραβεύτηκε στα φετινά “Bravo Sustainability Awards”, στην κατηγορία Bravo Market για τη στήριξη του προγράμματος Thought for Food του Ιδρύματος Μποδοσάκη και συγκεκριμένα για την πρωτοβουλία: «Αξιοποίηση περισσευούμενων αγροτικών προϊόντων και ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας στην Κρήτη».

Allianz - Οι συνεργάτες της Allianz στη Νίκαια

Στη Γαλλική Ριβιέρα οι κορυφαίοι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Ένα ταξίδι στην Κυανή Ακτή, σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στον κόσμο, ήταν η επιβράβευση για τους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της Allianz Ελλάδος.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τρίτο τρίμηνο και εννεάμηνο του 2018.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Τρέξτε μαζί μας για τα Παιδικά Χωριά SOS!

Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα του Allianz World Run που στόχο της έχει την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, προσκαλεί όλους τους δρομείς από κάθε γωνιά του κόσμου να γίνουν μέλη της.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Basket Camp από τον Παναγιώτη Γιαννάκη με την ασφάλεια της Allianz!

Το φετινό Giannakis Academy, το καλοκαιρινό basket camp για παιδιά που διοργανώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης με την ομάδα συνεργατών του, είχε τη χαρά να στηρίξει η Allianz Ελλάδος.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2018.

Allianz - Allianz - Ridemind

Allianz Ελλάδος: Συνεργασία με τη νέα καινοτόμα πλατφόρμα, Ridemind

Η Allianz Ελλάδος στηρίζει τη Ridemind, την πρώτη εταιρία παροχής υπηρεσιών car sharing στην Ελλάδα, μια νέα πρωτότυπη ιδέα στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που μετακινούμαστε.

Allianz - Allianz Greece - Sales Team

Allianz Ελλάδος: Expect more. We are Allianz

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων του δικτύου πωλήσεων της Allianz Ελλάδος. Στην εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα το «Expect More. We are Allianz», η εταιρεία μέσω της Διευθύνουσας Συμβούλου κ. Φιλίππας Μιχάλη και του Εμπορικού Διευθυντή κ. Στέφανου Μαλαχιά, παρουσίασαν στους συνεργάτες τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας και τις νέες προγραμματισμένες δράσεις για πελάτες και συνεργάτες για το τρέχον έτος 2018 και για το 2019

Allianz - Allianz Ελλάδος

Οργανωτικές αλλαγές στην Allianz Ελλάδος

Τη θέση του Chief Operating Officer της Allianz Ελλάδος αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου ο κος Αχιλλέας Σδράκας προερχόμενος από τη MetLife. Ο κος Σδράκας διαθέτει  εργασιακή εμπειρία άνω των 20 ετών, κατέχοντας μεταξύ άλλων τη θέση του Chief Operating Officer στην Ελλάδα ενώ ο τελευταίος του ρόλος ήταν Global Solutions Leader, Head of EMEA Process Excellence στη MetLife.

Allianz - Allianz - Megaro Mousikis

Η Allianz Ελλάδος Χορηγός των Συναυλιών στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Η Allianz Ελλάδος είναι ο χορηγός των φετινών συναυλιών, στον πιο «φιλότεχνο» κήπο της πόλης, τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Από 14/6 έως 22/9 με τη στήριξη της Allianz, το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες ήχους ποπ, ροκ και τζαζ αλλά και έντεχνης ελληνικής μουσικής.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Allianz - Allianz Direct Team-Loyalty Awards 2018

Βραβείο για την Allianz Direct στα Loyalty Awards 2018

Η Allianz Direct, το κανάλι απευθείας πώλησης ασφάλειας αυτοκινήτου της Allianz Ελλάδος,  βραβεύτηκε στα φετινά Loyalty Awards, με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Best in Loyalty & Engagement» στον ασφαλιστικό κλάδο.

Allianz - Allianz RSA app

Allianz Roadside Assistance: Νέα mobile εφαρμογή για Οδική Βοήθεια

Από σήμερα, η Allianz Ελλάδος διαθέτει στους ασφαλισμένους της το Allianz RSA, τη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Allianz Global Assistance.

Allianz - Ταξίδι Επιβράβευσης Συνεργατών Allianz στην Ιαπωνία

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ιαπωνία για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Με ένα μακρινό προορισμό ζωής, τη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» επιβράβευσε η Allianz Ελλάδος τους αποκλειστικούς συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο Διαγωνισμό Πωλήσεων του 2017.

Allianz - Η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εμπορική της λειτουργία

Η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εμπορική της λειτουργία

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εμπορική της λειτουργία και δημιουργεί Εμπορική Διεύθυνση κάτω από την οποία εντάσσονται οι Πωλήσεις και το τμήμα Market Management & Επικοινωνίας.

Allianz - Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών/NPS Allianz Ελλάδος

Στην 1η θέση η Allianz Ελλάδος στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών στις Γενικές Ασφαλίσεις και το 2017

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Allianz Ελλάδος κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, πετυχαίνοντας τον υψηλότερο Δείκτη Καθαρών Υποστηρικτών (Net Promoter Score-NPS) στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων.

Allianz - Αποτελέσματα Allianz Group

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τέταρτο τρίμηνο του 2017 καθώς και για όλο το έτος.

Allianz - Ταξίδι επιβράβευσης Συνεργατών Allianz στις Άλπεις

Ταξίδι επιβράβευσης στις Ελβετικές Άλπεις για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Δύο από τους πιο δημοφιλείς και ξεχωριστούς προορισμούς στον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της Allianz Ελλάδος.

Allianz - Βραύβευση Allianz Ελλάδος από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τίμησε με βραβείο χορηγού την Allianz Ελλάδος

Με βραβείο χορηγού τίμησαν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) την Allianz Ελλάδος, στην ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Allianz - Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Υψηλές διακρίσεις για τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Για άλλη μία χρονιά, το 2017, και παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, όλα τα αμοιβαία κεφάλαια της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ κατέγραψαν θετικές αποδόσεις, με αρκετά να κατατάσσονται στις υψηλότερες θέσεις της κατηγορίας τους σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών.

Allianz - Βράβευση Allianz Ελλάδος True Leader 2016

Η Allianz Ελλάδος βραβεύεται ως True Leader 2016

Η Allianz Ελλάδος βραβεύθηκε ως True Leader για τέταρτη συνεχή χρονιά από την ICAP Group, στον κορυφαίο θεσμό που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

  2017

Allianz - Allianz Group

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τρίτο τρίμηνο του 2017.

Allianz - Allianz e-learning

Νέα πλατφόρμα e-learning από την Allianz Ελλάδος

Η Allianz εκσυγχρονίζει περαιτέρω την εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών της μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας e-learning, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Allianz από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Η Allianz Ελλάδος και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το 2020.

Allianz - Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος στηρίζει τους νέους ανθρώπους της ελληνικής γης μέσα από το πρόγραμμα «Thought for Food»

Η Allianz Ελλάδος συμμετέχει στο νέο θεματικό πρόγραμμα «Thought For Food» της πρωτοβουλίας «Giving For Greece» του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Allianz - Allianz Greece Running Team

Η Allianz Ελλάδος συμμετείχε στο Allianz World Run 2017 για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS

Περισσότεροι από 10.000 υπάλληλοι της Allianz από 55 διαφορετικές χώρες, διένυσαν 1,37 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε 90 ημέρες ως μέρος του Allianz World Run, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά, διατηρώντας το παγκόσμιο ρεκόρ για τη "μεγαλύτερη απόσταση που διανύθηκε ομαδικά με τρέξιμο”.

Allianz - Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2017.

Allianz - Οι Συνεργάτες της Allianz Ελλάδος που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2016

Βραβεύσεις Δικτύου Πωλήσεων. “Μαζί, πετυχαίνουμε. We make it happen”

Στην ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων, που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στις 12 Ιουλίου, η Διοίκηση της εταιρείας επιβράβευσε την ομάδα των Συνεργατών της που για άλλη μία χρονιά  ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Allianz - Ανανεωμένα προγράμματα Ασφάλισης Υγείας My Health

Allianz Ελλάδος: Ανανεώνει την παρουσία της στον χώρο της Υγείας με προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις

Η Allianz ενισχύει δυναμικά την παρουσία της στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, με ανανεωμένη στρατηγική και πειστικές απαντήσεις στις προκλήσεις της αγοράς. Η νέα γκάμα προγραμμάτων υγείας προσφέρει πολυάριθμες επιλογές και δυνατότητες συνδυασμών, χτίζοντας ένα ασφαλιστικό προϊόν ιδιαίτερα ευέλικτο. 

Allianz - Allianz Ελλάδος: Περήφανος Υποστηρικτής του Πρωταθλητή Ελλάδος Boccia, Γρηγόρη Πολυχρονίδη

Allianz Ελλάδος: Περήφανος Υποστηρικτής του Πρωταθλητή Ελλάδος στο Boccia, Γρηγόρη Πολυχρονίδη

Η Allianz Ελλάδος συγχαίρει θερμά τον αθλητή και Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ο οποίος για 16η συνεχή χρονιά κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια.

Allianz - Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Allianz - Η Allianz Ελλάδος διακρίθηκε στα Corporate Superbrands Greece 2016

Βραβεύσεις για την Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος διακρίθηκε στα Corporate Superbrands Greece 2016, ως ένα από τα κορυφαία επτά brand names της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Αλλά και στα Ermis Awards, τον πιο αναγνωρισμένο θεσμό του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, με τη διαφημιστική καμπάνια που δημιούργησε η Soho Square Athens για την Allianz Direct.

Allianz - Ταξίδι επιβράβευσης στο Μεξικό για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Ταξίδι επιβράβευσης στο Μεξικό για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Ένα μοναδικό ταξίδι επιβράβευσης στο Μεξικό, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος που διακρίθηκαν για την παραγωγή τους το 2016, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η σκληρή δουλειά και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων ανταμείβεται επάξια.

Allianz - Allianz Group: 2016 operating profit near upper end of target range

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το 2016.

Allianz - Ενίσχυση στον κλάδο Ζωής & Υγείας το 2016 για την Allianz

Ενίσχυση στον κλάδο Ζωής & Υγείας το 2016 για την Allianz

Συνολικό κύκλο εργασιών πάνω από τα €190 εκατ. έγραψε η Allianz Ελλάδος το 2016, κλείνοντας για μία ακόμα χρονιά κερδοφόρα και σύμφωνα με τους στόχους της, ενισχύοντας παράλληλα την παραγωγή της στον κλάδο Ζωής & Υγείας.

Allianz - Τζούλη Πανάγου, Διευθύντρια Market Management & Επικοινωνίας της Allianz Ελλάδος.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει την Allianz Ελλάδος

Με βραβείο χορηγού τίμησαν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) την Allianz Ελλάδος, στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Allianz - Allianz supports Bodosaki Foundation

Η Allianz στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης παιδικών ατυχημάτων

Η Allianz Ελλάδος ενώνοντας τις δυνάμεις της με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”, αναλαμβάνει το κόστος του εξοπλισμού του Παιδιατρικού Τμήματος του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου στη Σάμο.

Allianz - Οι Κορυφαίοι Συνεργάτες του Δικτύου Πρακτόρων και Μεσιτών της Allianz

Allianz Ελλάδος: «Ανάπτυξη με σταθερά βήματα σε ασταθές οικονομικό περιβάλλον»

Για ακόμα μία χρονιά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων Πρακτόρων και Μεσιτών της Allianz Ελλάδος, μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους των πωλήσεων, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την επίτευξη των απαιτητικών στόχων του 2015.

Allianz - Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ: Βράβευση για τις υψηλές αποδόσεις των Α/Κ το 2016

Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ: Βράβευση για τις υψηλές αποδόσεις των Α/Κ το 2016

Σε μία χρονιά με ακραίες διακυμάνσεις, η Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ βραβεύτηκε στα φετινά “Fund Manager Awards” για την εξαιρετική απόδοση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων που διαχειρίζεται, για το 2016.

  2016

Allianz - Βραβεύσεις Δικτύου Agency Allianz 2016

Allianz Ελλάδος: “Τολμάμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας”

Στην ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων Agency, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας επιβράβευσαν τους Συνεργάτες που τόλμησαν και πέτυχαν τους στόχους τους μέσα σε μία χρονιά προκλήσεων, ραγδαίων και δυσμενών κοινωνικοοικονομικών εξελίξεων και θεσμικών αλλαγών.

Allianz - Allianz Group 9 month results 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz 

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου του Ομίλου Allianz.

Allianz - Η ομάδα της Allianz παραλαμβάνει το βραβείο για το Allianz on the Go mobile application

Βράβευση της Allianz Ελλάδος στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016

H Allianz Ελλάδος, βραβεύτηκε στα φετινά “Cyta Mobile Excellence Awards”, με το Silver βραβείο στην κατηγορία Process Automation Mobile Applications για την εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και tablets “Allianz on the Go”.

Allianz - Boccia Medalists at Rio 2016

H Allianz Ελλάδος ήταν στο πλευρό του Γρηγόρη Πολυχρονίδη και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Η αυλαία των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο έκλεισε και η Allianz Ελλάδος στo πλαίσιo της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου Allianz, ως «Επίσημος χορηγός» στήριξε την ελληνική ομάδα που σε ακόμα μία διεθνή διοργάνωση έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους!

Allianz - Allianz junior football camp 2016

Η Allianz Ελλάδος έκανε το όνειρο δύο νέων πραγματικότητα με τη συμμετοχή τους στο 8ο Allianz Junior Football Camp

Τα δύο παιδιά εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο 8ο Allianz Junior Football Camp, κάνοντας έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Allianz - Allianz Greece Running Team - Navarino Challenge 2016

Η Allianz Ελλάδος στο Navarino Challenge 2016

Το φετινό Navarino Challenge ήταν πλουσιότερο από ποτέ σε συμμετοχές και αθλητικές δραστηριότητες και η Allianz Ελλάδος ήταν εκεί ως επίσημος χορηγός αλλά και με την πολυπληθή της αθλητική ομάδα, Allianz Greece Running Team.

Allianz - Allianz World Run

Allianz World Run

Η Allianz Ελλάδος συμμετείχε στο "Allianz World Run". Την πρωτοβουλία του Ομίλου Allianz στήριξαν περισσότεροι από 12.000 εργαζόμενοι της Εταιρίας απ’ όλο τον κόσμο, τρέχοντας μια απόσταση που ισοδυναμεί με 34 φορές τον γύρο του κόσμου, με κύριο στόχο τους την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Allianz - Allianz Group 2Q results 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των αποτελεσμάτων του δευτέρου τριμήνου του Ομίλου Allianz.

Allianz - Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Allianz

Allianz Ελλάδος: Σύγχρονα Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών σε ανταγωνιστικές τιμές

Η Allianz Ελλάδος αναβαθμίζει τα προγράμματα ασφάλισης σκαφών, για τους νέους και υφιστάμενους πελάτες που ανανεώνουν το πρόγραμμά τους, εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες και εμπλουτίζοντας με καλύψεις τα προϊόντα της.

Allianz - Allianz Junior Football Camp 2016

Η Allianz Ελλάδος στέλνει για 2η φορά δύο τυχερούς νικητές στο Allianz Junior Football Camp στο Μόναχο!

Η Allianz Ελλάδος υποστηρίζει εκείνους που τολμούν και κάνει το όνειρο δύο τυχερών νικητών πραγματικότητα με ένα μοναδικό διαγωνισμό, το Allianz Junior Football Camp. Φίλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο, ηλικίας 14 έως 16 ετών, θα ταξιδέψουν τον Αύγουστο στο Μόναχο της Γερμανίας για να γνωρίσουν από κοντά τα αστέρια της FC Bayern Μονάχου και να ζήσουν μία αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Allianz - Allianz Ελλάδος: Επίσημος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Boccia 2016

Allianz Ελλάδος: Επίσημος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Boccia 2016

H Allianz Ελλάδος ήταν φέτος ο επίσημος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Boccia 2016, που διοργάνωσε με επιτυχία η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος” από 24 έως 29 Μαΐου 2016.

Allianz - Η Allianz στα Ποσειδώνια 2016

H Allianz Ελλάδος συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2016»

Η Allianz Ελλάδος, θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo από 6 έως 10 Ιουνίου 2016.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία, με μια επίσκεψη στο Stand 2.525 (Hall 2), να γνωρίσει τις νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες των εξειδικευμένων εταιρειών του Ομίλου Allianz, Allianz Global Assistance (A.G.A.) και Allianz Global Corporate & Specialty (A.G.C.S.).

Allianz - Allianz Group Q1 results 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του Ομίλου Allianz.

Allianz - Πιστοποιήσεις Συνεργατών Allianz 2016

Allianz Ελλάδος: Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικών Συμβούλων

Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος που συμμετείχαν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικών Συμβούλων (Επίπεδο Α) στις 2 Απριλίου στην Αθήνα. 

Allianz - Ταξίδι Συνεργατών Allianz - Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη οι κορυφαίοι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Επτά ξεχωριστές ημέρες, πλούσιες σε νέες εμπειρίες, έζησαν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων του Agency της Allianz Ελλάδος, στην πόλη που δίκαια διατηρεί τον τίτλο «πρωτεύουσα του κόσμου».

Allianz - Sales Excellence Awards 2016 - Allianz Direct

Δύο βραβεία για την Allianz Direct στα Sales Excellence Awards 2016

Η Allianz Direct, το κανάλι απευθείας πώλησης ασφάλειας αυτοκινήτου της Allianz Ελλάδος, βραβεύτηκε στα φετινά Sales Excellence Awards, με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Πωλήσεις μέσω Internet», αλλά και σε συνεργασία με την iProspect Greece, με το Gold βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Social Media στις Πωλήσεις».

Allianz - Allianz Health Products 2016

Τα νέα προϊόντα Υγείας της Allianz προσαρμόζονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

Δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργεί η Allianz Ελλάδος, ανταποκρινόμενη στις σημερινές ασφαλιστικές ανάγκες των καταναλωτών που αναδεικνύουν την ασφάλιση υγείας ως ανάγκη υψηλής προτεραιότητας.

Allianz - Alsouma Allianz

Allianz Ελλάδος και Alsouma Allianz συμπλέουν για 10η συνεχή χρονιά!

Για 10η συνεχή χρονιά, το ιστιοπλοϊκό σκάφος Alsouma Allianz και το πλήρωμά του ξεκινούν τη νέα αγωνιστική χρονιά έχοντας στο πλευρό τους την Allianz Ελλάδος.

Allianz - Brand Finance Global 500

Allianz: Τo πολυτιμότερο brand στο χώρο της ασφάλισης παγκοσμίως 

 • Το brand Allianz στην πρώτη θέση του ασφαλιστικού Top 50, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
 • Η Allianz είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρεία που συγκαταλέγεται στα 50 πιο ισχυρά brands του κόσμου για το 2016
 • H αξία του brand Allianz ανέρχεται σε 18,6 δις ευρώ, 8,1% υψηλότερη από το 2015
Allianz - Allianz Ελλάδος: Αύξηση μεριδίου αγοράς το 2015

Allianz Ελλάδος: Αύξηση μεριδίου αγοράς το 2015

Για άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Allianz Ελλάδος για την έναρξη της νέας χρονιάς. Συνεργάτες Πωλήσεων της εταιρείας από όλη την Ελλάδα, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση όπου ενημερώθηκαν για τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Allianz Ελλάδος το νέο έτος αλλά και τα επιτεύγματα της χρονιάς που μας πέρασε.

Allianz - Δωρεά Allianz Ελλάδος στην Αρωγή

H Allianz Ελλάδος στηρίζει το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «ΑΡΩΓΗ»

Σε μία περίοδο που η κοινωνική προσφορά αποκτά μεγαλύτερη αξία από ποτέ άλλοτε, η Allianz Ελλάδος ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο του μη κερδοσκοπικού Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας ΑΡΩΓΗ, στηρίζοντας οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας.

  2015

Allianz - Βράβευση Allianz Ελλάδος από Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή

Τιμητική βράβευση για την Allianz Ελλάδος από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες απένειμαν βραβεία στους αθλητές που με τις κορυφαίες επιδόσεις τους το 2015 ανέδειξαν τον ελληνικό παραολυμπιακό αθλητισμό παγκοσμίως, καθώς και στους προπονητές και τους χορηγούς- υποστηρικτές τους. Οι διοργανωτές βράβευσαν την Allianz, ευχαριστώντας την για τη στήριξη που παρέχει στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την ενίσχυση του έργου της.

Allianz - Βραβεύσεις Πρακτόρων & Μεσιτών Allianz 2015

Allianz Ελλάδος: «Απαντάμε στις προκλήσεις της αγοράς. Θέτουμε δυναμικούς στόχους»

Για μία ακόμη χρονιά, πιστή στο θεσμό της επιβράβευσης των Συνεργατών της, η Allianz Ελλάδος, βράβευσε τους Πράκτορες και Μεσίτες που παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση.

Allianz - E-volution awards 2015

H Allianz Direct βραβεύεται στα Lighthouse e-volution Awards

Η Allianz Direct, το κανάλι απευθείας πώλησης ασφάλισης αυτοκινήτου της Allianz Ελλάδος, βραβεύτηκε με το Bronze Lighthouse e-volution Award, στην κατηγορία «Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες».

Allianz - Βραβεύσεις Agency 2015 Allianz Ελλάδος

Allianz Ελλάδος: Ανανεωμένη Στρατηγική σε γερά θεμέλια.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων Agency της Allianz Ελλάδος, η οποία εκτός από την επιβράβευση των κορυφαίων Συνεργατών, περιλάμβανε και παρουσίαση των όσων υλοποιήθηκαν μέσα στο 2015 καθώς και τους στρατηγικούς σχεδιασμούς για το μέλλον.

Allianz - Νέο Εταιρικό website Allianz Ελλάδος

Νέο Εταιρικό Website & Ψηφιακές λύσεις από την Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος προχώρησε στον επανασχεδιασμό του εταιρικού της website και τη δημιουργία του My Allianz, μιας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας ειδικά διαμορφωμένης για τους Πελάτες της.

Allianz - Allianz Group 9 month results 2015

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των αποτελεσμάτων εννιαμήνου του Ομίλου Allianz.

Allianz - Η Allianz Ελλάδος βραβεύεται ως True Leader

Η Allianz βραβεύεται ως True Leader 2014

Η Allianz Ελλάδος βραβεύθηκε ως True Leader για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την ICAP Group, στον κορυφαίο θεσμό που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Allianz - Επίσκεψη του S. Balbinot στην Allianz Ελλάδος

Επίσκεψη του S. Balbinot, μέλος του Δ.Σ. της Allianz SE, στην ελληνική θυγατρική

Με τη φράση «Ας παλέψουμε μαζί» ξεκίνησε την ομιλία που πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Allianz Ελλάδος ο κ. Sergio Balbinot, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz SE και Επικεφαλής των Δραστηριοτήτων της Αllianz Δυτικής και Νοτίου Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ινδίας.

Allianz - Η Allianz Running team στο Navarino Challenge 2015

Navarino Challenge 2015

Η Allianz Ελλάδος στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πολυβραβευμένη αθλητική διοργάνωση Navarino Challenge!

Allianz - participants-and-Manuel-Neuer

Allianz Junior Football Camp 2015

Το 7ο Allianz Junior Football Camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Η Allianz Ελλάδος έκανε το όνειρο δύο νέων από την Ελλάδα πραγματικότητα.

Allianz - Filippa_Michali

Αλλαγή ηγεσίας στην Allianz Ελλάδος

Η κ. Φιλίππα Μιχάλη διαδέχεται τον κ. Πέτρο Παπανικολάου, ως Γενική Διευθύντρια της Allianz Ελλάδος, με άμεση ισχύ.

Allianz - 125_v

Η Allianz γιορτάζει την 125η επέτειό της

 • Διάλογος σε δύο καίρια ερωτήματα για το μέλλον: δημογραφικό πρόβλημα και κλιματική αλλαγή
 • Απολογισμός και προοπτικές: νέες δημοσιεύσεις παρέχουν τροφή για σκέψη
 • Τα projects των ιδρυμάτων της Allianz ορίζουν τις προτεραιότητες για το 2015 και μετά
 • Παράταση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης και Τεχνολογίας (European School of Management & Technology - ESMT)
Allianz - Νέος Κανονισμός Πωλήσεων Allianz

Νέος Κανονισμός

Νέος Κανονισμός Κινήτρων Δραστηριότητας Ζωής Allianz: Εφαλτήριο ανάπτυξης και προοπτικής

Allianz - Photo_CEO_AZGreece

Ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά βλέπει η Allianz Ελλάδος

Ενίσχυση μεριδίου αγοράς στις Γενικές Ασφαλίσεις και υψηλή κερδοφορία.

  2014

Allianz - car_accident

Τα Τροχαία Ατυχήματα η σημαντικότερη αιτία θανάτου για τους νέους παγκοσμίως

 

 • Το ένα τρίτο όλων των θυμάτων τροχαίων είναι νέοι
 • 18 θάνατοι από τροχαία ατύχημα ανά 100.000 κατοίκους κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο
 • Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από τροχαία ατυχήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Allianz - navarino_photo

Navarino Challenge 2014

Το Navarino Challenge ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την πολύτιμη στήριξη της Allianz Ελλάδος.

Allianz - Vraveuseis

Βραβεύσεις 2014

Allianz Ελλάδος: Ισχυρή θέση που εμπνέει σιγουριά

Allianz - sxoleio

Allianz Ελλάδος: Η εξάσκηση στη διαδρομή για το σχολείο μπορεί να σώσει τη ζωή των παιδιών σας!

Αρχές Σεπτεμβρίου και παιδιά σε όλο τον κόσμο βγαίνουν στους δρόμους για να πάνε περπατώντας στο σχολείο τους.

Allianz - SEN

H Allianz στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα

Χορηγός στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Allianz - AZ_Central_Building

Ενίσχυση μεριδίου αγοράς στο 4,9% το 2013 για την Allianz Ελλάδος

 • Σημαντική διεύρυνση πελατειακής βάσης κατά 37.000 ασφαλισμένους
 • Συνολικός κύκλος εργασιών σε σταθερά επίπεδα στα € 203,6 εκατ.
 • Λειτουργική κερδοφορία στα € 18,9 εκατ.
Allianz - KIVOTOS_TOU_KOSMOU

Η Allianz Ελλάδος στο πλευρό της «Κιβωτού του Κόσμου».

 Ουσιαστικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης από την Allianz Ελλάδος.