Main navigation back
Allianz - Sergio Balbinot στην Allianz Ελλάδος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα Κεντρικά μας Γραφεία βρίσκονται:

Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ΄ 
104 42 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 69 05 500
(καθημερινά 08:30 - 16:30 / Παρασκευή 15:30)

Τηλέφωνο: 210 69 99 999
(καθημερινά 08:30 - 16:30 | Παρασκευή 15:30)

Fax: 210 69 97 574

Φόρμα Επικοινωνίας

customercontact@allianz.gr

Συνεργάτες
Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς:

Δίκτυο Συνεργατών

  • Κεντρ. Γραφεία
  • Εξυπηρέτηση
  • Δίκτυο

Επίσκεψη του S. Balbinot, μέλος του Δ.Σ. της Allianz SE, στην ελληνική θυγατρική.

Με τη φράση «Ας παλέψουμε μαζί» ξεκίνησε την ομιλία που πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Allianz Ελλάδος ο κ. Sergio Balbinot, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz SE και Επικεφαλής των Δραστηριοτήτων της Αllianz Δυτικής και Νοτίου Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ινδίας.

Ο κ. Balbinot, μιλώντας πρόσφατα στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, εξέφρασε την κατανόηση του Ομίλου απέναντι στις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα. «Έχουμε δεσμευθεί ότι θα στηρίξουμε αυτή τη χώρα» δήλωσε, τονίζοντας, ότι η υποστήριξη του Ομίλου στην Allianz Ελλάδος είναι δεδομένη καθώς η τελευταία όχι μόνο διατηρεί σταθερή πορεία παρά το ταραχώδες περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα θέτει υψηλούς και φιλόδοξους στόχους για το μέλλον.

Ο κ. Balbinot, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Ομίλου, παρουσιάζοντας τη δυναμική παρουσία του σε όλο τον κόσμο, τα ισχυρά οικονομικά μεγέθη αλλά και την ηγετική θέση που κατέχει σε όλο το εύρος της δραστηριότητάς του. Παράλληλα, παρουσίασε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Όμιλος αλλά και ο κλάδος γενικότερα:

  • Θεμελιώδεις αλλαγές σε τομείς όπως η τεχνολογία και η ψηφιοποίηση, οι δημογραφικές αλλαγές και το πιο αυστηρό εποπτικό πλαίσιο.
  • Αλλαγές σχετιζόμενες με την κυκλικότητα των αγορών, όπως, η ακολουθούμενη νομισματική πολιτική από τις κεντρικές τράπεζες, τα σχεδόν μηδενικά επιτόκια.
  • Πιθανά αναπάντεχα γεγονότα όπως την κατάρρευση των αγορών, πολιτικές αναταραχές και ενδεχόμενα καινούργια ασφαλιστικά ρίσκα σχετιζόμενα με τον ψηφιακό κόσμο.

Ανταποκρινόμενος στις παραπάνω προκλήσεις, ο Όμιλος Allianz εστιάζει στρατηγικά σε πέντε τομείς: αυξημένη πελατοκεντρικότητα με απώτερο στόχο τη δημιουργία της καλύτερης εμπειρίας πελάτη, μετάβαση στην ψηφιακή εποχή σε όλα τα επίπεδα των εργασιών, τεχνική υπεροχή μέσα από την καινοτομία και την επένδυση στην ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων, συστηματική αναζήτηση νέων πηγών με στόχο την κερδοφόρο ανάπτυξη και τέλος δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας που προάγει την υψηλή απόδοση και την επιβράβευσή της.

Στο τέλος της παρουσίασης του κ. Balbinot, δόθηκε η ευκαιρία στο ανθρώπινο δυναμικό της Allianz Ελλάδος να του απευθύνει τα ερωτήματά του.

Κλείνοντας τον πλούσιο και ενδιαφέροντα διάλογο με το διοικητικό προσωπικό της εταιρείας, ο κ. Balbinot τόνισε τη σημαντικότητα της Ελληνικής αγοράς για τον Όμιλο και δεσμεύτηκε από πλευράς του να υποστηρίξει την προσπάθεια της Ελληνικής θυγατρικής. Η κ Φιλίππα Μιχάλη, Εντεταλμένη Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια της Allianz Ελλάδος δήλωσε σχετικά: «η παρουσία του κ. Sergio Balbinot αποτελεί μεγάλη τιμή. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας και της πορείας μας αλλά κυρίως η στήριξη στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για εμάς και ενισχύει τη δέσμευσή μας στην υλοποίησή τους».

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2015

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είστε δημοσιογράφος και έχετε κάποια ερώτηση, πρόταση ή σχόλιο;

Στείλτε το μήνυμά σας στη Διεύθυνση Market Management & Επικοινωνίας:

marketing@allianz.gr