Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Καριέρα

Let’s care for tomorrow

Καριέρα στην Allianz

Το ενδιαφέρον μας για τους πελάτες μας, για τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τις προκλήσεις τους είναι αυτά που μας κάνουν έναν ξεχωριστό εργοδότη. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα περιβάλλον που όλοι θα έχουν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να ανακαλύψουν, να αναπτυχθούν και να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους πελάτες αλλά και τον πλανήτη μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να φροντίσουμε το αύριο. Μαζί μας θα έχετε όλες τις ευκαιρίες που χρειάζεστε!

Εκτιμούμε τις προσωπικές σας εμπειρίες ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, πως είναι η εμφάνισή σας, από που κατάγεστε, τις πεποιθήσεις σας και ποιον ή ποια αγαπάτε.

Ενισχύοντας τους ανθρώπους μας μέσα στην Allianz να μαθαίνουν και να εξελίσσονται, φροντίζουμε περισσότερο για το μέλλον αυτών που εξυπηρετούμε – σε κάθε επικοινωνία με πελάτη, σε κάθε επιχειρηματική απόφαση και κάθε μια υπηρεσία ή προϊόν που προσφέρουμε.

Τι αναζητούμε

Ενδυνάμωση ανθρώπινου δυναμικού

Προάγουμε τη συνεργασία και προτρέπουμε τους ανθρώπους μας να ανταλλάσσουν απόψεις και βέλτιστες πρακτικές. Παράλληλα, ενισχύουμε τις ομάδες καθορίζοντας τους στόχους και δείχνοντας τον δρόμο.

Επιχειρηματικό πνεύμα

Για να παράγουμε καινοτομία, επιδιώκουμε να αξιοποιούμε όλες τις ευκαιρίες λαμβάνοντας με υπευθυνότητα ρίσκα και υιοθετώντας πρωτοποριακές πρακτικές.

Περιβάλλον εμπιστοσύνης

Για να αξιοποιούνται πλήρως οι ικανότητες των ανθρώπων μας, εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι ενεργούμε με ακεραιότητα, τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, λέμε την αλήθεια, λειτουργούμε με διαφάνεια και προασπίζουμε τη διαφορετικότητα.

Αποτελούμε πρότυπο

Για τους πελάτες μας, που βρίσκονται στο κέντρο όλων των ενεργειών μας. Γι’ αυτό, ενισχύουμε διαρκώς τις τεχνικές και λειτουργικές γνώσεις μας και προσπαθούμε να πέτυχουμε το βέλτιστο σε όλους τους τομείς εξυπηρέτησης.

Εργασιακό περιβάλλον

Επαγγελματική ανάπτυξη
Μέσω αξιοποίησης των νέων προκλήσεων και ευκαιριών, σε έναν οργανισμό που προσφέρει συνεργασία και ομαδικότητα σε παγκόσμια κλίμακα.

Εκπαίδευση
Με διάφορους καινοτόμους και ευέλικτους τρόπους, ενισχύοντας έτσι τους εργαζομένους να επιλέξουν και να καθοδηγήσουν την κατάρτισή τους, και να αποκτήσουν νέες γνώσεις και ικανότητες.

Εταιρική Ευθύνη
Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις του μέλλοντος, με την βιωσιμότητα ως κομμάτι της φιλοσοφίας μας, λειτουργούμε και ενεργούμε πάντα σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα.

Θετικές Εργασιακές Εμπειρίες
Με την υλοποίηση προγραμμάτων ενδυνάμωσης, ενίσχυσης της διαφορετικότητας και στήριξης της δημιουργίας ομάδων και δικτύων.

Η καθημερινότητα στην Allianz

Εκπαίδευση

Εκτός από ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, οι εργαζόμενοί μας μπορούν να επιλέξουν τις εκπαιδεύσεις τους αξιοποιώντας καινοτόμα μέσα που επιτρέπουν την πρόσβαση σε νέες γνώσεις οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, και από οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, στηρίζουμε ενεργά τη δια βίου μάθηση με προγράμματα ενίσχυσης μεταπτυχιακών σπουδών και απόκτησης επαγγελματικών προσόντων.

Ευεξία – Υγεία

Η υγεία των ανθρώπων είναι υψίστης σημασίας ζήτημα και για αυτό συμμετέχουμε σε παγκόσμιες πρωτοβουλίες του Ομίλου, όπως το Allianz World Run. Επιπρόσθετα, προσφέρονται προγράμματα υποστήριξης για την  πρόληψη του εργασιακού άγχους μέσω εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Εργασία - Προσωπικός χρόνος

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να βρίσκουν την ιδανική ισορροπία επαγγελματικού και προσωπικού χρόνου. Το πετυχαίνουμε αρχικά μέσω της κουλτούρας μας, που εστιάζει τόσο στην απόδοση όσο και στον άνθρωπο και αποτελεί σημαντικό πυλώνα της στρατηγικής μας. Εφαρμόζουμε επίσης, πολιτικές που προσφέρουν επιπλέον ημέρες αδείας για ανάρρωση η αναψυχή.

Συνεργασία – Ομαδικότητα

Καλλιεργούμε την ομαδικότητα όχι μόνο εργασιακά αλλά και στο πλαίσιο κοινωνικοποίησης και διασκέδασης, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τους εργαζομένους μας και τις οικογένειές τους.

Εθελοντισμός και Δράσεις

Πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής! Μικρά βήματα είναι αυτά που θα φέρουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα για το περιβάλλον και για την κοινωνία. Δείτε περισσότερα για την Κοινωνική μας Υπευθυνότητα. 

Γίνε Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, καθώς η Ιδιωτική Ασφάλιση είναι ένας κλάδος με μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης.

Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας

Επισκεφθείτε το careers.allianz.com για να δείτε διαθέσιμες θέσεις εργασίας, να δημιουργήσετε προφίλ υποψηφίου και να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας.