Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Θέλεις να γίνεις Συνεργάτης της Allianz

Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης

Θέλεις να γίνεις Συνεργάτης της Allianz;

Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις πιο εξατομικευμένες ανάγκες των υποψήφιων πελατών σας.

Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-3

Τεχνολογική υποστήριξη & εργαλεία

Είμαστε πρωτοπόροι στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Έτσι, οι ψηφιακές πλατφόρμες που αναπτύσσουμε, είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να μπορείτε να λειτουργήσετε με πλήρη αυτονομία στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-1

Ασφάλεια και σιγουριά

Έχουμε υψηλό δείκτη φερεγγυότητας, ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια και μηδενικό τραπεζικό δανεισμό.

Τι σου προσφέρουμε

 Ανταγωνιστικές αμοιβές

Ξεκάθαρο Κανονισμό Πωλήσεων που περιγράφει όλο το πλέγμα των ανταγωνιστικών αμοιβών σας. Αναγνωρίζουμε και τιμούμε το έργο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και έχουμε πάρει σαφή θέση που περιγράφει τη στρατηγική μας ανάπτυξη μέσω του Δικτύου Πωλήσεών μας.

Ευκαιρίες ανέλιξης 

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και γενικότερα ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης, προβλέπεται να έχει μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης. Σε εμάς θα βρείτε ανεμπόδιστες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και πλήρη διασφάλιση του χαρτοφυλακίου σας. 

Συνεχής εκπαίδευση

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση του Δικτύου Πωλήσεών μας, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς και της Εποπτικής Αρχής. Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα πιστοποίησης μέσα από τυποποιημένες και αξιόπιστες διαδικασίες.
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γίνε μέλος της οικογένειάς μας

Το αίτημά σας έχει ληφθεί

Σας ευχαριστούμε!