Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα

Αναφορά επιλήψιμων πράξεων (Whistleblowing)

Η συμμόρφωση με όλους τους νόμους, τις διατάξεις και τις καλές πρακτικές που διέπουν τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες είναι αυτονόητη για την Εταιρία μας.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε, σε περίπτωση παραβίασης κανόνων ή νόμων, τη δυνατότητα να αναφέρετε την επιλήψιμη πράξη που θα υποπέσει στην αντίληψή σας, προκειμένου η Εταιρία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να εξασφαλίσει ότι αυτή θα αποκατασταθεί και δεν θα επαναληφθεί.

Ειδικότερα, μέσα από την ιστοσελίδα μας, σας παρέχεται απόλυτη εμπιστευτικότητα και ανωνυμία στην αναφορά που θα υποβάλετε. 

Μέσα από τη διαδικασία αυτή, σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών, μέσω μίας ασφαλούς θυρίδας.

Εφόσον επιθυμείτε να μην αποκαλύψετε την ταυτότητά σας στην αναφορά, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε, χρησιμοποιώντας ένα όνομα χρήστη της επιλογής σας μαζί με τον προσωπικό κωδικό που θα ορίσετε, ώστε να μπορείτε να λάβετε και ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της αναφοράς σας. 

Ο Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών, θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που θα παρέχετε, ωστόσο δεν θα μπορεί να σας ταυτοποιήσει, εκτός εάν επιθυμείτε να συμπληρώσετε ο ίδιος τα στοιχεία της ταυτότητάς σας. 

Για να υποβάλλετε την αναφορά σας, πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε κατά την είσοδό σας στη θυρίδα.