Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Οικογένειας
Family Care

Μια πράξη ευθύνης, αγάπης και προσφοράς προς την οικογένειά σας!

Κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας σημαίνει πολλά για εσάς. Από τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας μέχρι την αγορά ενός σπιτιού ή αυτοκινήτου, κάθε απόφαση καθορίζει την καθημερινότητά σας και των αγαπημένων σας.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε την Οικογενειακή Ασφάλεια Ζωής Family Care, με την οποία η Allianz αναλαμβάνει τη διασφάλιση της οικογένειάς σας, μέχρι και για 15 χρόνια, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε πλέον να είστε κοντά της. Με το Family Care μπορείτε να εξασφαλίσετε το αύριο της οικογένειάς σας, διατηρώντας το επίπεδο ζωής που έχετε δημιουργήσει γι' αυτούς αλώβητο.

Περισσότερα

Με το Family Care εξασφαλίζετε στην οικογένειά σας 

Σταθερό μηνιαίο εισόδημα από € 100 έως και € 2000 μέχρι και για 15 χρόνια, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε πλέον να είστε κοντά της. 

Εφάπαξ ποσό ίσο με το δεκαπλάσιο του μηνιαίου εισοδήματος.

Λόγοι για να το αποκτήσετε

Έχει χαμηλό κόστος, τόσο χαμηλό, που σας αποτρέπει από την ιδέα να μην το προσφέρετε στην οικογένειά σας. Κόστος μικρότερο από όσα ξοδεύετε για άχρηστα και ασήμαντα πράγματα.

Έχει ευκολία πρόσβασης και έχει άμεση ισχύ χωρίς προϋποθέσεις.

Είναι πηγή γαλήνης και ηρεμίας για μια οικογένεια και το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στην οικογένειά σας.

Με το Family Care μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι πως ό,τι κι αν συμβεί, η οικογένειά σας θα απολαμβάνει ένα σταθερό, μηνιαίο εισόδημα για την επιβίωσή της.

Ένας οδηγός για την προστασία της οικογένειάς σας 

Χρήσιμες συμβουλές για τη διαμόρφωση ενός άρτιου ασφαλιστικού προγράμματος

Είναι ακριβή η Ασφάλιση Ζωής; Μπορεί να ανταποκριθεί η μέση ελληνική οικογένεια;

Όπως συμβαίνει σε όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις, τα πραγματικά οφέλη και η αξιολόγηση του κόστους της δαπάνης κρίνονται τη δύσκολη στιγμή, την ώρα της αποζημίωσης. Ένα ασφαλιστήριο Ζωής δεν είναι τόσο ακριβό όσο πιστεύει κανείς, ειδικά σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει. Απεναντίας, μερικοί καφέδες τον μήνα ή άλλα έξοδα διασκέδασης ισοδυναμούν με τη μελλοντική προστασία των αγαπημένων μας προσώπων. Αξίζει τον κόπο να διακινδυνεύσουμε το μέλλον τους; Η Ασφάλιση Ζωής είναι προσιτή για το μέσο Έλληνα και μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες, καθώς υπάρχει η ευελιξία επιλογής του ύψους του κεφαλαίου, της διάρκειας ασφάλισης, καθώς και του είδους των καλύψεων.

Μήπως είστε νέος/α για μια Οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής;

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πότε είναι καλύτερο να ξεκινήσει κάποιος μια Οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής. Ο καθένας από εμάς ορίζει το πότε χρειάζεται να προστατεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς η ηλικία που κάποιος δημιουργεί τη δική του οικογένεια ποικίλλει. Βέβαια, όποιος αποφασίσει να κάνει μια οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής, θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι όσο πιο νέος είναι ηλικιακά, τόσο το κόστος της ασφάλισης είναι χαμηλότερο. 

Το έχετε ανάγκη; Αφού καλύπτεστε από το ομαδικό ασφαλιστήριο.

Τα ομαδικά ασφαλιστήρια στις επιχειρήσεις είναι πράγματι πολύ σημαντικά, όμως η ατομική ασφάλιση έχει άλλα χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, το ασφαλιστικό κεφάλαιο σχετίζεται με τις μικτές αποδοχές, οπότε οι συνθήκες είναι μεταβαλλόμενες, καθώς η παροχή μπορεί να τροποποιηθεί μετά από απόφαση του εργοδότη, να καταργηθεί ή ο εργαζόμενος να αλλάξει χώρο εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, το ατομικό συμβόλαιο παρέχει την «tailor-made» διαδικασία, κατά την οποία προσαρμόζουμε εμείς τους όρους ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς μας.

Αποταμιεύετε γενικά κάποια χρήματα, δεν αρκεί;

Η απλή αποταμίευση σίγουρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορεί όμως να μην έχει συγκεκριμένη στόχευση. Οι εξειδικευμένοι Ασφαλιστικοί σύμβουλοι μπορούν να βοηθήσουν στο να καταρτιστεί ένα άρτιο οικονομικό πλάνο, βάσει των εξόδων διαβίωσης, των λοιπών εξόδων και των αναγκαίων κεφαλαίων για σύζυγο-παιδιά, υπολογίζοντας το κεφάλαιο Ζωής που πράγματι θα χρειαστεί. Η οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής αποτελεί ένα ξεχωριστό μέρος του οικονομικού μας προγραμματισμού με γνώμονα τη φροντίδα των αγαπημένων μας.

Τι άλλο κερδίζετε με την Ασφάλεια Ζωής;

Λιγότερο άγχος, ανησυχία και προβληματισμούς για το μέλλον των αγαπημένων μας προσώπων. Άλλωστε, η ψυχολογική ανακούφιση που μπορεί να παρέχει η Ασφάλιση Ζωής για την προστασία της οικογένειας δεν είναι καθόλου αμελητέα. Το «δίχτυ προστασίας» που δημιουργεί κανείς –στη δυσάρεστη σκέψη ότι κάτι μπορεί να συμβεί– είναι αυτό που θα φροντίσει έτσι ώστε η οικογένειά μας να μην έρθει αντιμέτωπη με έκτακτα και μεγάλα έξοδα τη δύσκολη στιγμή.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ

Βρήκαμε τον τρόπο να εξασφαλίζετε δωρεάν ψώνια στην οικογένειά σας και να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα!

Καταχωρήστε τα μηνιαία έξοδά σας ανά κατηγορία και υπολογίστε ενδεικτικά τη μείωση που μπορείτε να έχετε στα ασφάλιστρά σας!

 • SUPER MARKET
  €/Μήνα
 • ΚΑΥΣΙΜΑ
  €/Μήνα
 • ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
  €/Μήνα
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  €/Μήνα
 • ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ
  €/Μήνα
ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ
{{output}}€
/Έτος

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ
Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 • 1
 • 2
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ
Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το αίτημά σας έχει ληφθεί

Σας ευχαριστούμε!