Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της Εταιρίας

{{filter.value}}
8 Ιουλίου 2024

Με μήνυμα «Ετοιμαζόμαστε για τη Νίκη» η Allianz γιόρτασε την Ολυμπιακή Ημέρα

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους εργαζόμενους και το ομαδικό πνεύμα που είναι το κλειδί για την επίτευξη  κάθε στόχου  
1 Ιουλίου 2024

Η Allianz Κύπρου στηρίζει το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου

Στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης της στα παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη, η Allianz Κύπρου συμβάλλει στο σημαντικό έργο του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου, παραχωρώντας ένα όχημα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών νοσηλεύονται σε ογκολογικές και αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.
26 Ιουνίου 2024

Στο Λονδίνο ταξίδεψαν οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Για ακόμη μια χρονιά, η Allianz επιβράβευσε τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων, διοργανώνοντας ένα οκταήμερο ταξίδι στο εξωτικό Μαϊάμι και τη μαγευτική Πούντα Κάνα, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου.
3 Ιουνίου 2024

H Allianz αναδεικνύεται μία από τις «50 Most Sustainable Companies in Greece 2024»

Η Allianz βρίσκεται στη λίστα «The 50 Most Sustainable Companies in Greece 2024», σύμφωνα με τον Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης «The ESG Index in Greece», όπως αυτός ανακοινώθηκε για 7η συνεχή χρονιά από το QualityNet Foundation.
30 Μαΐου 2024

Ταξίδι επιβράβευσης στην Κύπρο για το Δίκτυο Πωλήσεων Αποκλειστικής Συνεργασίας της Allianz

Για ακόμη μια φορά, η Allianz επιβραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων Αποκλειστικής Συνεργασίας, διοργανώνοντας ένα ταξίδι τριών ημερών στην Κύπρο. Ειδικότερα, το διάστημα 17-19 Μαΐου, 45 συνεργάτες της εταιρίας βρέθηκαν στο νησί της Αφροδίτης, προκειμένου να περάσουν ένα χαλαρωτικό τριήμερο στην ηλιόλουστη Κύπρο.
27 Μαΐου 2024

Οι απώλειες στη ναυτιλία σημείωσαν ιστορικά χαμηλό επίπεδο παρά τους αυξανόμενους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο τομέας συνολικά

Έκθεση Ασφάλειας και Ναυτιλίας 2024: 26 μεγάλα πλοία χάθηκαν παγκοσμίως το 2023, μειωμένα κατά ένα τρίτο σε σχέση με το προηγούμενο έτος, το χαμηλότερο σύνολο που έχει καταγράψει ποτέ ο κλάδος
23 Μαΐου 2024

Allianz Global Insurance Report 2024: Χρόνια μετασχηματισμού

Εξαιρετικά ισχυρή ανάπτυξη: Η παγκόσμια ασφαλιστική αγορά αυξήθηκε κατά +7.5% το 2023 – σημειώνοντας την ταχύτερη αύξηση από το 2006, το έτος που προηγήθηκε της Παγκόσμιας Χρηματοπιστωτικής Κρίσης.
15 Μαΐου 2024

EARNINGS RELEASE: 1Q 2024

Allianz increases operating profit by 6.8% to 4.0 Billion euros.
{{item.date}}

{{item.title}}

{{item.summary}}