icon
Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
icon
Το blog μας
Ανακαλύψτε άρθρα και χρήσιμες συμβουλές

Blog
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης
Για νέους συνεργάτες
Ενημερωθείτε για τα οφέλη συνεργασίας και πολλά περισσότερα

Μάθετε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της Εταιρίας

H Allianz στήριξε ξανά τον θεσμό “Greece Race for the Cure”

Η Allianz στήριξε για ακόμη μια χρονιά με ιδιαίτερο ενθουσιασμό το «Greece Race for the Cure», το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από το Ζάππειο Μέγαρο.

Με κεντρικό σύνθημα «Πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού», η φετινή εκδήλωση συγκέντρωσε και πάλι χιλιάδες συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων της Allianz, οι οποίοι συνέβαλαν ενεργά στην ενίσχυση των δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της διαδρομής του αγώνα δρόμου 5 χλμ. και της διαδρομής περιπάτου 2 χλμ..

Με τη δυναμική συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων, η Allianz έστειλε το δικό της ισχυρό μήνυμα υποστήριξης στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, προωθώντας παράλληλα τη σημασία της πρόληψης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρίας αντικατοπτρίζει τη συνεχή της αφοσίωση στη στήριξη δράσεων που συνδυάζουν τον αθλητισμό με κοινωνικούς σκοπούς, συνεισφέροντας σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο.

Η Allianz δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την ευαισθητοποίηση, επιβεβαιώνοντας το όραμά της για έναν κόσμο όπου η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας αποτελούν προτεραιότητα και δικαίωμα για όλους.