Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
Allianz Olympics and Paralympics

Η Allianz είναι ο Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού & Παραολυμπιακού Κινήματος

Ξεκινήσαμε επίσημα την οκταετή παγκόσμια συνεργασία μας με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Κινήματα το 2021, βασιζόμενοι στη συνεργασία με το Παραολυμπιακό Κίνημα από το 2006. 
Ως Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης, η Allianz θα συνεχίσει να ακολουθεί τις ελπίδες, τις προκλήσεις και τις ανάγκες της κοινότητας των αθλητών μέσω ασφαλιστικών λύσεων και υπηρεσιών, καθοδήγησης, ευκαιριών καριέρας και δραστηριοτήτων υγείας. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ποιοι είμαστε, πώς υποστηρίζουμε την επόμενη γενιά, καθώς και να γνωρίσετε την ομάδα των αθλητών μας.

Γιατί Allianz

Πάνω από 7.500 Συνεργάτες

Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα

1η θέση

Στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων

5η θέση

Στο σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς

Νο1 ασφαλιστική εταιρία το 2023

για 5η χρονιά, στα Best Global Brands της Interbrand

Loyalty Leader για 8η συνεχόμενη χρονιά

στην αξιολόγηση των πελατών, σχετικά με την προθυμία τους να προτείνουν την εταιρία, σε δυνητικούς πελάτες

Συνολικά κορυφαία Ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα

το 2022 στην εξυπηρέτηση Πελατών και Συνεργατών, σε Πανελλαδική έρευνα Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Allianz Olympics and Paralympics

Ποιοι είμαστε

Από το 1890 ασφαλίζουμε τον κόσμο. Όχι μόνο για να τον προστατέψουμε, αλλά για να τον βοηθήσουμε να ζήσει με αυτοπεποίθηση. Και η αυτοπεποίθηση προέρχεται από γερά θεμέλια, που μας επιτρέπουν να αναπτυχθούμε, να βελτιωθούμε, να διαπρέψουμε, να έχουμε πίστη και να μην χάνουμε ποτέ την ελπίδα.
Κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να χτίσουμε αυτά τα θεμέλια. Βοηθώντας στην προετοιμασία των ανθρώπων για το άγνωστο, για περιπέτειες, για τη ζωή – και όλα όσα αυτή έχει να τους προσφέρει. Ετοιμαστείτε λοιπόν, να βουτήξετε.

Team Allianz

Οι αθλητές βρίσκονται στο επίκεντρο των Ολυμπιακών & Παραολυμπιακών Κινημάτων. Η αφοσίωση και η προσπάθειά τους, μας εμπνέει να προετοιμαστούμε για όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Προσλαμβάνουμε αθλητές σε χώρες σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζουμε επίσης περισσότερους από 70 Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και ανερχόμενους αθλητές ως πρεσβευτές του brand – Team Allianz. Επίσης με το "Athlete Buddy Program" δίνουμε στους αθλητές την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη ζωή μετά τον αγώνα. Στο πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 70 αθλητές και εργαζόμενοι σε 27 αγορές.