Νομική συγχώνευση Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Allianz Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοινώνουν σήμερα τη δημιουργία μιας ενιαίας νομικής οντότητας. Πρόκειται για ένα ακόμη ορόσημο στην κοινή πορεία ανάπτυξης για τη δημιουργία μίας εταιρίας στην Ελλάδα, η οποία με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία του 2022, αποτελεί τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στον Κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Global Insurance Report 2023: Στήριγμα σε περίοδο αναταράξεων

Η Allianz δημοσίευσε την τελευταία έκθεση «Allianz Global Insurance Report», η οποία αναλύει την εξέλιξη των ασφαλιστικών αγορών παγκοσμίως .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαδέρα της Πορτογαλίας

H Allianz Ελλάδος, επιδιώκοντας τη συνεχή ενδυνάμωση των στελεχών και των συνεργατών της, διοργάνωσε μία συνάντηση πωλήσεων στη Μαδέρα της Πορτογαλίας μεταξύ 30 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2023. Στο πλαίσιο του ταξιδιού, 18 μεσίτες και διοικητικά στελέχη της Allianz Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Πίστης συμμετείχαν σε συνάντηση εργασίας με κύριο ομιλητή τον Mathieu Vicomte, Sales & Distribution Manager, Mediterranean & Africa Region της Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), που αποτελεί παγκόσμιο πάροχο εταιρικών ασφαλίσεων και βασική επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου Allianz.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το πρώτο τρίμηνο του 2020.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Global Pension Report 2023: «Εύθραυστο» το συμβόλαιο μεταξύ των γενεών

Η Allianz δημοσιοποίησε τη δεύτερη έκδοση του Allianz Global Pension Report, στην οποία αναλύονται 75 συνταξιοδοτικά συστήματα ανά τον κόσμο, με βάση το δείκτη Allianz Pension Index (API).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Active4Life

Η Allianz Ελλάδος παρουσιάζει το Allianz Active4Life, ένα πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό – ασφαλιστικό προϊόν τύπου Unit Linked, που δημιούργησε η Allianz Global Life, εταιρεία του Ομίλου Allianz. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα υψηλών αποδόσεων, αλλά και προστασία της επένδυσης ακόμη και στην περίπτωση διακυμάνσεων των αγορών, προσφέροντας απόδοση και εγγύηση σε μία μόνο λύση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τελευταίο τρίμηνο και ολόκληρο το έτος 2022.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Allianz Ελλάδος ξανά στο Νο. 1 του Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών

Επαληθεύοντας την εστίασή της στις ανάγκες των πελατών της, η Allianz Ελλάδος βρέθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη: Μαζί, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς

Τα στελέχη των δύο εταιρειών υποδέχθηκαν το 2023 και αντάλλαξαν ευχές για ένα κοινό μέλλον γεμάτο ευκαιρίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

91 άρθρα συνολικά