Η Allianz αναδεικνύεται για 5η συνεχή χρονιά κορυφαία ασφαλιστική εταιρία στον κόσμο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Allianz αναδείχθηκε ως το κορυφαίο ασφαλιστικό brand παγκοσμίως, σύμφωνα με την κατάταξη Best Global Brands της Interbrand.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται με την Allianz Trade για την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών Ασφάλισης Πιστώσεων και Εγγυήσεων προς τους πελάτες της

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Allianz Trade, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης του πιστωτικού κινδύνου, μέσω της Ασφάλισης Πιστώσεων και έκδοσης Εγγυητικών Επιστολών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τρίτο τρίμηνο και το πρώτο εννιάμηνο του έτους 2023.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz ΑΕΔΑΚ & Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management ενοποιήθηκαν και χτίζουν το αύριο των επενδυτικών λύσεων

Η ενοποιημένη οντότητα, «Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων» που προέκυψε από τη νομική συνένωση της Allianz ΑΕΔΑΚ και της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, διαθέτει πλέον ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. Ευρώ, καθιστώντας την ισχυρό παίκτη με πρωταγωνιστική θέση στην αγορά. Από την 1η Νοεμβρίου 2023, εφαρμόζει τον στρατηγικό της σχεδιασμό που εστιάζει στη διατήρηση της φιλοσοφίας του μακροπρόθεσμου επενδυτή και στην διεύρυνση των παρεχόμενων επενδυτικών λύσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Foundation: Οι Διαμορφωτές του Αύριο;

Πως οι Νεαροί Ενήλικες στην Ευρώπη Οραματίζονται και Διαμορφώνουν το Μέλλον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισλανδία και Μαρόκο

Για ακόμη μία χρονιά, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν και πέτυχαν τους στόχους παραγωγής τους το 2022, με ταξίδια στην Ισλανδία και το Μαρόκο. Πρόκειται για 2 διαγωνισμούς πωλήσεων 12μηνης διάρκειας, που σχεδιάστηκαν για να επιβραβεύσουν τη σημαντική προσπάθεια και την εμπιστοσύνη των συνεργατών της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη. Η επίτευξη συγκεκριμένων στόχων από τους συνεργάτες της εταιρίας επιβεβαιώνουν την προσήλωσή τους σε μία επιτυχημένη κοινή πορεία ανάπτυξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη στήριξε τον θεσμό “Greece Race for the Cure”

Η ομάδα της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη έδωσε δυναμικά το «παρών» στο Greece Race for the Cure, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για κοινωνικό σκοπό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Global Wealth Report 2023: Τέλος εποχής

Ο Όμιλος Allianz παρουσίασε τη 14η έκδοση του “Global Wealth Report”, που θέτει στο μικροσκόπιο την περιουσιακή και την κατάσταση χρέους των νοικοκυριών σε σχεδόν 60 χώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του έτους 2023.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

101 άρθρα συνολικά