Τα νέα της Allianz Ελλάδος

Τα νέα μας

Allianz Global Wealth Report 2020: Η «ανοσία» του πλούτου

H Allianz παρουσίασε την 11η έκδοση του “Global Wealth Report”, η οποία βάζει στο μικροσκόπιο την κατάσταση του ενεργητικού και του χρέους των νοικοκυριών σε σχεδόν 60 χώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το δεύτερο τρίμηνο / πρώτο εξάμηνο του 2020.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#pausetostartagain: Νέα καμπάνια επικοινωνίας από την Allianz

Με αφορμή την επάνοδο από την πρωτόγνωρη παύση που μας κράτησε σπίτι, η Allianz λανσάρει τη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια με κεντρικό μήνυμα #pausetostartagain.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το πρώτο τρίμηνο του 2020.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Allianz αναλαμβάνει το κόστος του υγειονομικού υλικού για δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλη την Ελλάδα

Η Allianz αντιλαμβανόμενη την αυξανόμενη ανάγκη για συλλογή αίματος λόγω της κρίσης του COVID-19, προχωρά στην ανάληψη του κόστους της κάλυψης των υγειονομικών αναγκών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) κατά τη διενέργεια εθελοντικών δράσεων αιμοδοσίας που θα εξασφαλίσουν 15.000 μονάδες αίματος, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Allianz υλοποιείται απρόσκοπτα και ψηφιακά

Η Allianz Ελλάδος αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία ψηφιακής εκπαίδευσης που διαθέτει, στηρίζοντας έμπρακτα τους Συνεργάτες της ώστε να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της αγοράς όπως διαμορφώνονται μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τέταρτο τρίμηνο και ολόκληρο το έτος του 2019.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενίσχυση συνεργασίας της Allianz Ελλάδος και του Σ.Ε.Μ.Α.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.) διοργάνωσε η Allianz Ελλάδος στις 23 Ιανουαρίου στο Skyfall Bar, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο οργανισμών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξαιρετικές αποδόσεις για τα αμοιβαία κεφάλαια της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Υψηλές αποδόσεις που ξεπέρασαν το 50% πέτυχαν τα Αμοιβαία Κεφάλαια (Α/Κ) της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ το 2019, δίνοντας τη δυνατότητα στους επενδυτές τους, να αξιοποιήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια μιας πολύ καλής χρονιάς για την ελληνική αγορά των αμοιβαίων κεφαλαίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

47 άρθρα συνολικά