Τα νέα της Allianz Ελλάδος

Τα νέα μας

Νέος Επικεφαλής Market Management & Communications στην Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εφαρμογή του αναπτυξιακού της πλάνου, καλωσορίζοντας στην οικογένειά της τον κ. Χρήστο Θεοδωρίδη ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Επικεφαλής της Διεύθυνσης Market Management & Communications.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Risk Barometer 2020

Η 9η ετήσια έρευνα για τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς κινδύνους κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχής 2.700+ εμπειρογνωμόνων από περισσότερες από 100 χώρες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Nέο αποταμιευτικό-επενδυτικό προϊόν Target4Life

Το νέο αποταμιευτικό-επενδυτικό προϊόν Target4Life παρουσίασαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κ. Φιλίππα Μιχάλη και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, καθώς και της εταιρείας Allianz Global Life του Ομίλου Allianz, η οποία δημιούργησε το νέο προϊόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Take the next step: Mαζί κάνουμε το επόμενο βήμα

Στην ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων, που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στις 26 Νοεμβρίου, η Διοίκηση της εταιρείας επιβράβευσε την ομάδα των πιο παραγωγικών Συνεργατών της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τρίτο τρίμηνο και πρώτο εννιάμηνο του 2019.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Allianz Ελλάδος ασφαλίζει τα μέλη του ΤΜΕΔΕ

Η Allianz Ελλάδος ανέλαβε την ασφάλιση των ενεργών μελών του ΤΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) που σήμερα ξεπερνούν τα 18.500, κατόπιν διενέργειας δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2019.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Wise Greece κερδίζει το βραβείο «Allianz Future Generations»

Η ελληνική κοινωνική start-up, Wise Greece κέρδισε το φετινό βραβείο Allianz Future Generations, αξίας 40.000 ευρώ, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 8 φιναλίστ επιχειρήσεις απ’ όλο τον κόσμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα εμπειρία εκπαίδευσης με την εφαρμογή Sales Game της Allianz

Από τις αρχές Ιουνίου, η Allianz εφαρμόζει ένα νέο, καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης του Δυναμικού Πωλήσεών της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

38 άρθρα συνολικά