Η Allianz SE έλαβε την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η Allianz Ελλάδος ανακοινώνει σήμερα ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά της Ευρωπαϊκής Πίστης ΑΕΓΑ από την Allianz SE.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Allianz SE δημοσιεύει το Πληροφοριακό Δελτίο της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης για τις μετοχές της Ευρωπαϊκής Πίστης. Έναρξη περιόδου αποδοχής.

Με την λήψη των αναγκαίων εγκρίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Allianz SE ανακοινώνει σήμερα την επίσημη δημοσίευση του Πληροφοριακού Δελτίου και την έναρξη της περιόδου αποδοχής για την Προαιρετική Δημόσια Πρόταση (ΠΔΠ) για τις υπόλοιπες μετοχές της Ευρωπαϊκής Πίστης .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Allianz Ελλάδος καλωσορίζει την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος για την εξαγορά του 82,17% της Ευρωπαϊκής Πίστης από την Allianz SE

H Allianz Ελλάδος χαιρετίζει την απόφαση 426/2/07.06.2022 της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος που ενέκρινε την απόκτηση άμεσης ειδικής συμμετοχής ύψους 82,17%* στο μετοχικό κεφάλαιο της ασφαλιστικής εταιρείας «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ» από την εταιρεία «Allianz SE».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με το Voice of the Customer, η Allianz Ελλάδος δίνει «φωνή» στους ασφαλισμένους

Η Allianz Ελλάδος, με στόχο να αναβαθμίζει διαρκώς την εμπειρία των ασφαλισμένων και τη σχέση μαζί τους, εισάγει το Voice of the Customer (VoC), ένα σύγχρονο πρόγραμμα εξυπηρέτησης και αξιολόγησης των υπηρεσιών της. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι δίνει «φωνή» στους ασφαλισμένους και αφουγκράζεται τις ανάγκες τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το πρώτο τρίμηνο του έτους 2022.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Allianz

Δείτε το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Allianz για το τέταρτο τρίμηνο και ολόκληρο το έτος 2021.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Allianz Ανακοινώνει τη σύναψη Συμβάσεων Αγοραπωλησίας Μετοχών για την απόκτηση του 72% της Ευρωπαϊκής Πίστης και την Εκκίνηση Δημόσιας Πρότασης για τις Μετοχές της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η Allianz SE σήμερα ανακοίνωσε τη σύναψη ορισμένων Συμβάσεων Αγοραπωλησίας Μετοχών (“SPAs”) προκειμένου να αποκτήσει το 72% της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Ανώνυμος Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων (“Ευρωπαϊκή Πίστη”), κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας στην Ελλάδα με ακαθάριστα ασφάλιστρα ύψους 223 εκατομμυρίων ευρώ (GWP), με δίκτυο 110 καταστημάτων και 5.667 συνεργατών. Η συναλλαγή εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου Allianz για την ανάπτυξη του δικτύου του αξιοποιώντας το μέγεθος και την τεχνογνωσία του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Allianz Risk Barometer 2022: Οι κυβερνο-κίνδυνοι κορυφαίος επιχειρησιακός κίνδυνος παγκοσμίως

Οι κυβερνο-κίνδυνοι αποτελούν τον κορυφαίο επιχειρησιακό κίνδυνο παγκοσμίως ξεπερνώντας τον Covid-19 και τις κατεστραμμένες αλυσίδες εφοδιασμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα υπηρεσία αναγγελίας περιστατικού Οδικής Βοήθειας

Από σήμερα, η Allianz Ελλάδος διαθέτει στους ασφαλισμένους της, τον νέο 4ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1175, με στόχο τη διευκόλυνση της δυνατότητας επικοινωνίας τους για υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

80 άρθρα συνολικά