Σημαντική Ενημέρωση Υποκείμενων στo Πλαίσιo της Συγχώνευσης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

Κατόπιν εξαγοράς του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ασφαλιστικής εταιρίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ από την εταιρία Αllianz SE την 21/09/2022, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι πλέον μια εταιρία του Ομίλου Allianz SE, δραστηριοποιούμενη πλέον με την επωνυμία «Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία».

Η ALLIANZ Ελλάς Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία, ομοίως μέλος του Ομίλου Allianz SE, συγχωνεύθηκε την 01/06/2023 με την Ευρωπαϊκή Πίστη Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της νομικής Συγχώνευσης των δύο ως άνω εταιριών του Ομίλου Allianz SE, η ALLIANZ Ελλάς Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία (Λεωφόρος Αθηνών 110, Κτίριο Γ’, 104 42 Αθήνα, τηλ. 210-6999999, email customercontact@allianz.gr) και η Ευρωπαϊκή Πίστη Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων (Λεωφ. Κηφισίας 274, Χαλάνδρι, τηλέφωνο 210-6829601, email info@europisti.gr) ενεργούν πλέον ως ένας ενιαίος Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των φυσικών προσώπων με τα οποία συναλλάσσονται.

 

Έως και την ολοκλήρωση της λειτουργικής συγχώνευσης των ως άνω Εταιριών, περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες: https://www.europaikipisti.gr/el/proswpika-dedomena και https://www.allianz.com.gr/enimerosi-prostasias-prosopikon-dedomenon.html

 

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: Ιούλιος 2023