Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Διοικητικό Συμβούλιο Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Θωμάς Κωνσταντινίδης

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο κ. Θωμάς Κωνσταντινίδης είναι Chief Investment Officer της Allianz Ευρωπαϊκής Πίστης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ.. Διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος, ενώ από το 2005 ήταν CEO της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Dr. Christoph Plein

Αντιπρόεδρος

Ο κ. Plein είναι Regional CIO Αllianz καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDS GmbH - Analysis and Reporting Services (100% θυγατρική της Allianz SE). Εξαιρετικά έμπειρο στέλεχος διεθνών ασφαλίσεων που είναι μέλος του Ομίλου Allianz από το 1998.

Χρήστος – Όθωνας Γεωργίου

Μέλος

Ο Χρήστος Γεωργίου είναι Chief Financial Officer. Διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στον ασφαλιστικό κλάδο, με πιο πρόσφατο τον ρόλο του CFO της Ευρωπαϊκής Πίστης. Πριν από αυτό και για 5 χρόνια ήταν Επικεφαλής Αναλογιστής και Chief Product Officer στην Allianz Ελλάδος.

Γεώργιος Χρυσικός

Μέλος

Ο κ. Χρυσικός είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Μονοπρόσωπη Α. Ε. Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του Asset management. Εργάζεται  στον όμιλο της Allianz από το 2002, υπηρετώντας σε διάφορους τομείς σχετικούς με την διαχείριση επενδύσεων. Είναι πιστοποιημένος Διαχειριστής χαρτοφυλακίου στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Στέφανος Μαλαχιάς

Μέλος

Ο Στέφανος Μαλαχιάς είναι Chief Commercial Officer. Διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις Πωλήσεων ή Γενικής Διεύθυνσης, ενώ τα τελευταία για 5 χρόνια κατείχε τη θέση του Chief Commercial Officer στην Allianz Ελλάδος.