Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Γνωρίστε μας

Η Allianz Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη ξεκινούν δυναμικά το 2024, ως μια ενιαία επιχειρηματική οντότητα, κάτω από το Νο1 ασφαλιστικό brand παγκοσμίως, αυτό της Allianz.

Ενώνουμε τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά των δύο εταιριών, της Allianz και της Ευρωπαϊκής Πίστης, τα οποία μας δίνουν ώθηση για να διαμορφώσουμε νέες προοπτικές και ένα βιώσιμο μέλλον για όλους εσάς, για τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να διαμορφώσουμε μία κοινωνία όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργούν, να αναπτύσσονται και να φροντίζουν για το εισόδημα, την οικογένεια, την περιουσία και την ποιότητα ζωής τους.

Είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών, που ξεπερνά τους 7.500 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαθέτουμε ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα το οποίο μας επιτρέπει να αξιοποιούμε έξυπνα την τεχνολογία και την καινοτομία για να είμαστε δίπλα σας όποτε το επιθυμείτε και με όποιο τρόπο έχει αξία για εσάς. 

Θέλουμε οι ψηφιακές μας λύσεις να βελτιστοποιούν και να μεγιστοποιούν την εμπειρία σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και απλοποιώντας τη ζωή σας.

Για την Allianz στο επίκεντρο είναι η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, οι προσωπικοί του στόχοι και οι φιλοδοξίες του. Γινόμαστε καλύτεροι για να μπορείτε να διαμορφώνετε τις δικές σας προσωπικές διαδρομές με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε η Νο1 επιλογή σας, συνεισφέροντας στην κοινότητα μέσα στην οποία λειτουργούμε και προσφέροντάς σας κορυφαία προϊόντα και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, που θα σας δίνουν θάρρος και αυτοπεποίθηση για το μέλλον.
Περισσότερα

Γιατί Allianz

Πάνω από 7.500 Συνεργάτες

Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα

1η θέση

Στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων

5η θέση

Στο σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς

Νο1 ασφαλιστική εταιρία το 2023

για 5η χρονιά, στα Best Global Brands της Interbrand

Loyalty Leader για 8η συνεχόμενη χρονιά

στην αξιολόγηση των πελατών, σχετικά με την προθυμία τους να προτείνουν την εταιρία, σε δυνητικούς πελάτες

Συνολικά κορυφαία Ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα

το 2022 στην εξυπηρέτηση Πελατών και Συνεργατών, σε Πανελλαδική έρευνα Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό κίνημα

allianz
Η Allianz στηρίζει το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα ως Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης από το 2021 έως το 2028.