Η Allianz, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο, δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και των υπηρεσιών παροχής βοήθειας.

Μαζί με τους πελάτες της και τους συνεργάτες των πωλήσεων, η Allianz αποτελεί μία από τις ισχυρότερες χρηματοοικονομικές κοινότητες στον κόσμο. Το οικονομικό έτος 2017, ο Όμιλος Allianz πέτυχε κύκλο εργασιών περίπου 130,6 δισ. ευρώ και παρέμεινε για άλλη μία χρονιά  ο Νο 1 ασφαλιστικός όμιλος στον Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones. Η Allianz είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, με υπό διαχείριση κεφάλαια τρίτων ύψους 1,436 δισ. ευρώ στο τέλος του 2018. Αποτελεί και επαγγελματική οικογένεια για περισσότερους από 140.000 εργαζόμενους, οι οποίοι εξυπηρετούν 92 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες.

Για περισσότερα από 125 χρόνια, η Allianz βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, προστατεύοντάς τους από τους κινδύνους και βοηθώντας τους να υλοποιήσουν τους στόχους τους στη ζωή. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν ιδιώτες, εταιρικοί πελάτες και συνεργάτες στην Allianz οφείλεται στην Ανθεκτικότητα, την Ακεραιότητα και την Ικανότητά της. Πάνω σε αυτές τις τρεις αξίες, ο Όμιλος Allianz χτίζει το ψηφιακό και πελατοκεντρικό μέλλον του.

ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ