Main navigation back

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα Κεντρικά μας Γραφεία βρίσκονται:

Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ΄ 
104 42 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 69 05 500
(καθημερινά 08:30 - 16:30 / Παρασκευή 15:30)

Τηλέφωνο: 210 69 99 999
(καθημερινά 08:30 - 16:30 | Παρασκευή 15:30)

Fax: 210 69 97 574

Φόρμα Επικοινωνίας

customercontact@allianz.gr

Συνεργάτες
Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς:

Δίκτυο Συνεργατών

  • Κεντρ. Γραφεία
  • Εξυπηρέτηση
  • Δίκτυο

Διαχειριστές Α/Κ

Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ.

H Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης συλλογικών και ατομικών χαρτοφυλακίων από το 1992, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή επενδυτικών λύσεων μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων με βασική της φιλοσοφία την προσαρμογή στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Η Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ., θυγατρική της ασφαλιστικής εταιρίας Allianz Ελλάδος διαχειρίζεται και διαθέτει στην τοπική αγορά επτά αμοιβαία κεφάλαια τα οποία καλύπτουν πλήρως το φάσμα των επενδυτικών αναγκών της εγχώριας αγοράς.

Allianz Global Investors

Η Allianz Global Investors (AGI), εταιρία του ομίλου Allianz, είναι μια από τις πέντε κορυφαίες εταιρίες διαχείρισης κεφαλαίων σε όλο τον κόσμο με πρόσβαση σε περισσότερα από 75 εκατομμύρια πελάτες. Οι πελάτες, της εμπιστεύονται περιουσιακά στοιχεία που αγγίζουν τα €358 δις.

Η AGI έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους, συνδυάζοντας την παγκόσμια εξειδίκευσή της καθώς και την τοπική γνώση των αγορών, με καινοτόμες λύσεις και επαγγελματικές υπηρεσίες.

Οι διαχειριστές επενδύσεών προσφέρουν τη δική τους ξεχωριστή φιλοσοφία στις επενδύσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων και παρέχουν στους επενδυτές μια ολοκληρωμένη και συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα αμοιβαίων κεφαλαίων και υπηρεσιών.

PIMCO

Η Pacific Investment Management Company (PIMCO), με ιστορία 40 ετών στη διαχείριση κεφαλαίων,αποτελεί εταιρία του Ομίλου Allianz από το 2000. Παρέχει επενδυτικές λύσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με κεφάλαια υπό διαχείριση που ξεπερνούν τα 2 τρις δολάρια, περισσότερους από 2.000 εξειδικευμένους επαγγελματίες και παρουσία σε 11 μητροπόλεις των κεφαλαιαγορών σε όλο τον κόσμο, αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στη διαχείριση κεφαλαίων.

Αποστολή της Pimco είναι να διαχειρίζεται κινδύνους και να εξασφαλίζει αποδόσεις για τους πελάτες της.

  • Η Pimco διαχειρίζεται επενδύσεις για ένα ευρύ φάσμα πελατών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται δημόσια και ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα αλλά και άλλα περιουσιακά στοιχεία για λογαριασμό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Επίσης, αποτελεί σύμβουλο και διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων για εταιρίες, κεντρικές τράπεζες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χρηματοοικονομικούς συμβούλους και κληροδοτήματα.
  • Η Pimco αποτελεί μακροχρόνιο επενδυτή με ισχυρή και ηγετική άποψη. Ακολουθεί επενδυτική διαδικασία δοκιμασμένη στο χρόνο με στόχο την εξαγωγή τόσο βραχυπρόθεσμων όσο και μεσοπρόθεσμων μακροοικονομικών συμπερασμάτων, τα οποία συνδυάζει με εις βάθος μελέτες, ανάλυση αξιογράφων και διαχείριση του κινδύνου του χαρτοφυλακίου.
  • Εστιάζει στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών. Από την ίδρυσή της το 1971, η ομάδα των επαγγελματιών επενδύσεων (investment professionals) της Pimco είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών, επιτρέποντας στους διαχειριστές χαρτοφυλακίου να επικεντρωθούν στην προστασία των χαρτοφυλακίων των πελατών και την εξασφάλιση αποδόσεων.
  • Η Pimco προσελκύει ταλαντούχους και παθιασμένους επαγγελματίες με πρότυπα επαγγελματικής αριστείας, ακεραιότητα και πειθαρχία.
  • Η Pimco εξελίσσεται συνεχώς. Μέσα στις 4 δεκαετίες παρουσίας της, υπήρξε πρωτοπόρος και συνεχίζει να εξελίσσεται ως πάροχος επενδυτικών λύσεων σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.
Σας ενδιαφέρει;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε σήμερα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή το Κέντρο Επικοινωνίας της Allianz.