Main navigation back

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα Κεντρικά μας Γραφεία βρίσκονται:

Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ΄ 
104 42 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 69 05 500
(καθημερινά 08:30 - 16:30 / Παρασκευή 15:30)

Τηλέφωνο: 210 69 99 999
(καθημερινά 08:30 - 16:30 | Παρασκευή 15:30)

Fax: 210 69 97 574

Φόρμα Επικοινωνίας

customercontact@allianz.gr

Συνεργάτες
Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς:

Δίκτυο Συνεργατών

 • Κεντρ. Γραφεία
 • Εξυπηρέτηση
 • Δίκτυο

My Health Classic

Το My Health Classic αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα πρόγραμμα νοσηλευτικής κάλυψης χαμηλότερου κόστους, που εξασφαλίζει δυνατότητα πρόσβασης στις πιο σημαντικές παροχές της Δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Το πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης My Health Classic παρέχει μία ευρεία επιλογή θέσεων νοσηλείας, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα εξαρτώμενα μέλη του ίδιου συμβολαίου ενώ παράλληλα, έχει ενσωματωμένη την κάλυψη Ιατρικής Βοήθειας, που σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε σημαντικές υπηρεσίες και προνόμια Υγείας.

   

Προσφερόμενες Καλύψεις

Οφέλη εντός Νοσοκομείου

Επιλογή θέσης νοσηλείας

Μπορείτε να επιλέξετε να νοσηλευτείτε σε A (μονόκλινη), Β (δίκλινη), ή Γ (τρίκλινη) θέση νοσηλείας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας επιθυμίες κατά τη διάρκεια μιας νοσηλείας.

Επιλογή συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας

 • Έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα υγείας με χαμηλότερο κόστος, όπως είναι το My Health Classic, χωρίς όμως να χάνετε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει. Εσείς συμμετέχετε μέχρι ενός ποσού στην κάλυψη των εξόδων, έχοντας όμως παράλληλα 100% κάλυψη στο υπερβάλλον ποσό.
 • Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε, για τη σωστή επιλογή σας, ότι τη διαφορά της αποζημίωσης που θα προκύψει από τη συμμετοχή σας στα έξοδα, μπορείτε να την καλύψετε μέσω του ασφαλιστικού σας φορέα, ή πιθανής ομαδικής κάλυψης που έχετε από την εργασία σας.
 • Η Allianz, στην περίπτωση αυτή, έχει φροντίσει να προσφέρει ένα σημαντικό επίδομα, θέλοντας έτσι να επιβραβεύσει την επιλογή σας.Η Allianz στην περίπτωση αυτή έχει φροντίσει να σας προσφέρει ένα σημαντικό επίδομα, θέλοντας έτσι να επιβραβεύσει την επιλογή σας. Τις σχετικές προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Ασφάλισης Υγείας.

Ενημερωτικά αρχεία

Κατεβάστε χρήσιμα έντυπα για την ασφάλισή σας όπως για παράδειγμα τον Οδηγό Ασφάλισης Υγείας (Όροι και Προϋποθέσεις). Βρείτε την έκδοση που σας αφορά με τη βοήθεια του Κωδικού του Οδηγού σας, ο οποίος αναγράφεται στη σελίδα 3 του εντύπου.

Οδηγός Ασφάλισης Υγείας 03/2019

Οδηγός Ασφάλισης 06/2017

Συμβεβλημένα Νοσηλευτήρια

Διαγνωστικά Κέντρα

Ειδικές τιμές & εκπτώσεις

Έγγραφα Βασικών Πληροφοριών:

My First HealthCare

My Health Classic

My Health Complete

My Health Prestige

Έξοδα νοσηλείας
Καλύπτουμε τα έξοδα νοσηλείας που αφορούν σε δωμάτιο, τροφή, φάρμακα, αμοιβές ιατρών, υλικά, προσθετικές συσκευές, έξοδα χειρουργείου, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, ασθενοφόρο, αποκλειστική νοσοκόμα κ.λπ.

Έξοδα συνοδού
Επειδή καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς να αφήσουν μόνα τα παιδιά τους στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια μιας πιθανής νοσηλείας τους, έχουμε φροντίσει για παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών, την κάλυψη των εξόδων παραμονής ενός συνοδού-γονέα εντός του νοσοκομείου.

Αμοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου
Καλύπτουμε την αμοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου, ανάλογα με την κατηγορία βαρύτητας της χειρουργικής επέμβασης.

Έξοδα ημερήσιας επέμβασης – θεραπείας
Στην περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείτε χωρίς διανυκτέρευση, καλύπτουμε τα έξοδα που αφορούν αποκλειστικά σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενδοσκοπήσεις, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Πρόσθετα Οφέλη

Επίδομα συμμετοχής ασφαλιστικού φορέα
Παρέχουμε επιπλέον των εξόδων νοσηλείας, επίδομα ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει και το ύψος της αποζημίωσης που κάλυψε ο ασφαλιστικός σας φορέας.

Κάρτα Νοσηλείας
Χορηγούμε κάρτα νοσηλείας, τόσο στον κύριο ασφαλισμένο, όσο και στα εξαρτώμενα μέλη κάθε συμβολαίου. Επιδεικνύοντας την κάρτα νοσηλείας “My Health Card” στα συμβεβλημένα- συνεργαζόμενα νοσοκομεία, αναλαμβάνουμε να εξοφλήσουμε για λογαριασμό σας τα έξοδα νοσηλείας, σύμφωνα με αυτά που προβλέπονται στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Εκπτώσεις εξαρτωμένων μελών
Θέλοντας να προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρέχουμε έκπτωση για τα μέλη της οικογένειάς σας, όταν ασφαλίζονται στο ίδιο συμβόλαιο.

Βήματα Αποζημίωσης

Ιατρική Βοήθεια Med24

Ιατρικές και Διαγνωστικές παροχές

 • Παρέχουμε έκπτωση σε διαγνωστικές εξετάσεις που θα πραγματοποιήσετε, στα συνεργαζόμενα με  την Εταιρία μας διαγνωστικά κέντρα.
 • Χρεώσεις τιμολογίου Δημοσίου (ΦΕΚ) σε βιοχημικές εξετάσεις που θα πραγματοποιήσετε απεριορίστως, στα συνεργαζόμενα με την Εταρία μας διαγνωστικά κέντρα.
 • Απεριόριστες επισκέψεις στα συνεργαζόμενα με την Εταιρία μας ιδιωτικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων σε ειδική τιμή επίσκεψης.
 • Σε οδοντιατρεία, οδοντιατρικά κέντρα και ειδικευμένους οδοντιάτρους του δικτύου μας παρέχουμε έκπτωση σε παροχές και επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δύο (2) δωρεάν καθαρισμούς ετησίως.
 • Παροχή ειδικών τιμών στο συμβεβλημένο με την Εταιρία μας δίκτυο, για τις παρακάτω ειδικότητες: Aισθητική ιατρική, Γονιδιακός έλεγχος, Δερματολόγοι, Εναλλακτικές θεραπείες, Εξωσωματικές, Οφθαλμολογικές εξετάσεις/πράξεις, Φυσιοθεραπείες, Λογοθεραπεία/ τεστ διάγνωσης, Πλαστική χειρουργική, Ψυχολογία και Ψυχιατρική.

Ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές ενηλίκων και παίδων
Στα συνεργαζόμενα με την Εταιρία μας νοσοκομεία και κλινικές παρέχουμε:

 • Ειδικές τιμές στις προγραμματισμένες επισκέψεις σε Επιμελητές και διευθυντές ιατρούς εξωτερικών ιατρείων όλων των ειδικοτήτων.

Ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες

 • Τηλεϊατρική κατ' οίκον
  Καθοδήγηση και ιατρικές συμβουλές από το τηλέφωνο, ειδικού καρδιολόγου, βάσει πλήρους καρδιογραφήματος 12 απαγωγών με χρήση του φορητού καρδιογράφου.
 • Ιατρικές συμβουλές τηλεφωνικώς και απεριορίστως 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, στο τηλέφωνο του Συντονιστικού Κέντρου της Allianz Assistance 210 99 44 666.
 • Επισκέψεις γιατρών και νοσηλευτών κατ’οίκον.             

Διακομιδή με ασθενοφόρο
Καλύπτουμε τις δευτερογενείς διακομιδές και αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σας, προς ή από τον χώρο νοσηλείας εντός Ελλάδος, ως συνεπεία μη προϋπάρχουσας ασθένειας ή ατυχήματος και εφόσον η μεταφορά κριθεί απαραίτητη από τον γιατρό του Συντονιστικού κέντρου της Εταιρίας μας.

Η μεταφορά γίνεται με κατάλληλα εξοπλισμένο μεταφορικό μέσο (ασθενοφόρο, αεροπλάνο, ελικόπτερο).

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης και Βοήθειας
Κατά τη διάρκεια νοσηλείας σας σε νοσοκομείο, σας παρέχουμε υπηρεσία εξυπηρέτησης και βοήθειας για τις οικιακές εργασίες και τη φροντίδα των παιδιών.

Υπηρεσίες εξυπηρέτησης ασφαλισμένων & Τηλέφωνα επικοινωνίας

 • Κέντρο Επικοινωνίας Allianz

 • Υπηρεσίες Ιατρικής Βοήθειας Med24

 • Συμβεβλημένα – Συνεργαζόμενα Δίκτυα

Κέντρο Επικοινωνίας Allianz

Πάντα στη διάθεσή σας για να χειριστεί οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με το συμβόλαιό σας.

Τηλέφωνο: 210 69 99 902 
Fax: 210 69 97 574

E-mail: customercontact@allianz.gr

Υπηρεσίες Ιατρικής Βοήθειας Med24

Σε περίπτωση που χρειαστείτε τις υπηρεσίες Ιατρικής Βοήθειας Med24, το Συντονιστικό Κέντρο της Allianz Assistance είναι στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσει για τα συνεργαζόμενα με την Allianz Assistance Διαγνωστικά Κέντρα, Γιατρούς και Ιατρεία.

Τηλέφωνο: 210 99 44 666

Συμβεβλημένα – Συνεργαζόμενα Δίκτυα

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σχετικά με τις παροχές της κάλυψης Ιατρικής Βοήθειας Med24, συμβουλευθείτε το δίκτυο Συμβεβλημένων Νοσοκομείων, Κλινικών & Διαγνωστικών Κέντρων.

Δίκτυο Συμβεβλημένων

Δείτε επίσης

Γνωρίζατε ότι ένα κουταλάκι αλάτι ημερησίως είναι αρκετό;

Υπηρεσίες Υγείας Allianz

Ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε για κάθε σας ανάγκη.

Βήματα Αποζημίωσης